vineri, 29 martie, 2024

Horoscopul zilei de 10 martie

Distribuie:

Publicat:

In aceasta zi mai toti nativii zodiacului isi vor dori momente de liniste, pentru a depasi agitatia de la locul de munca, iar acest lucru este posibil doar in compania persoanelor dragi. Pentru a evita oboseala incercati sa nu va implicati in prea multe activitati.

Berbec – Energia este mare si dificil de controlat, dar nu este indicat sa te implici in prea multe activitati. Planifica-ti bine ziua, astfel incat sa ai si pauze. Discutiile cu cei din jur te pot enerva, deoarece contravin ideilor sau conceptiilor tale. Nu lua lucrurile prea in serios sau prea personal.

Taur – Ai nevoie de liniste, discretie si compania cuiva drag si de incredere. Se pare ca de la banii si bunurile administrate si folosite impreuna cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii te supri destul de mult. Ceea ce te enerveaza este faptul ca tu esti orientat spre prieteni si nu mai ai timp sa te ocupi si de nevoile altora.

Gemeni – Pot sa apara discutii cu partenerul sau colaboratorii din cauza intentiei de a te implica in activitati pe termen lung cu prietenii sau cu persoanele din anturajul socio-profesional. Iti va fi bine daca vei juca cinstit si iti vei asuma doar responsabilitatile pe care le poti duce la bun sfarsit.

Rac – Esti solicitat pe plan profesional. Este bine sa nu raspunzi la provocari. Relatiile colegiale sunt tensionate si atmosfera de lucru de la locul de munca. Indeplineste-ti sarcinile de lucru cat mai bine si evita discutiile in contradictoriu.

Leu – Iti trec prin minte foarte multe ganduri si idei bune, insa este indicat sa le tii pentru tine. Rezuma-te la discutii banale si observa informatiile care te pot ajuta in activitatea profesionala. Calatoriile indepartate sunt demne de luat in calcul.

Fecioara – S-ar putea sa primesti bani dintr-o colaborare, din partea unor rude sau a partenerului de viata. Sumele por fi mari, iar promisiunea unui castig, fie dintr-o colaborare, fie dintr-o mostenire sau partaj este spectaculoasa. Pastreaza-ti simtul masurii si nu te hazarda in cheltuieli nefondate. Posibile cheltuieli domestice.

Balanta – Relatiile parteneriale pot lua turnuri deosebite, spectaculoase. Din cauza ca esti preocupat cu prietenii sau rudele, atat partenerul de viata, cat si cei de afaceri iti pot reprosa ca te implici prea putin sau deloc in indatoririle tale fata de ei si fata de actiunile voastre comune. Foloseste un ton moderat si cuvinte alese cu grija. Foarte usor poti scapa vorbe nepotrivite care lasa urme adanci.

Scorpion – Sunt posibile neplaceri in relatiile colegiale. Atmosfera de la locul de munca este anosta, iar galceava poate porni de la banalitati. Fii prudent si evita provocarile! Pe de alta parte, sanatatea este deficitara, astfel ca energia vitala ar fi bine sa o pastrezi pentru treburile tale personale. Nu sunt recomandate consultatiile, analizele medicale si intervantiile chirugicale. Riscul de erori este mare.

Sagetator – Surprizele din segmentul amoros sunt la ordinea zilei, astfel ca ar fi bine sa fii pregatit. Insa, cumva tu esti artizanul situatiilor care vor interveni intre tine si cei dragi. Organizeaza actiuni recreative comune, tinand cont si de nevoile sau doleantele celor dragi. Dupa-amiaza, cineva din anturajul prietenilor te poate necjai cu remarci nu tocmai false. Ia aminte la toate informatiile de astazi.

Capricorn – Este nevoie sa acorzi timp si eforturi serioase, membrilor familiei si treburilor gospodaresti. In ultima vreme fiind foarte ocupat cu altii sau cu indatoririle profesionale, cumva segmentul familial a ramas in umbra. Acum aceasta umbra se dizolva si apar neregulile. Se recomanda prudenta, pentru ca este rost de conflicte pe termen lung. Implica-te alaturi de cei dragi si totul va fi bine.

Varsator – Dialogurile cu ceilalti pot fi spectaculoase, de aceea fii prudent si vorbeste strictul necesar. Gandurile sunt dificil de ordonat, de aceea evita eforturile mentale solicitante. Daca esti nevoit sa desfasori activitati intelectuale ar fi bine sa ceri ajutorul cuiva priceput si de incredere. Calatoriile pe distante scurte sunt o tema importanta a zilei. Circula atent si controleaza-ti reactiile.

Pesti – Capitolul financiar iti aduce surprize interesante. Poate fi vorba, fie de a primi sume de bani consistente, fie de a gestiona un buget profesional de la locul de munca. Fii foarte prudent, intrucat se pot produce erori de judecata. Ai putea descoperi fraude in documente si facturi sau taxe neachitate, arata jurnalul.ro. De evitat implicarea in planuri financiare aranjate in graba de persoane putin cunoscute.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img