marți, 19 martie, 2024

Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019

Distribuie:

Publicat:

Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Horoscopul zilnic pentru 15 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15 septembrie 2019 spune ca astazi nativii din zodia Balanta au parte de tranzitul lui Venus si Mercur intocmai prin semnul lor.

Mercur si Venus au intrat in zodia Balanta la cateva ore dupa ce s-a format fenomenul impactant de Luna Plina in zodia Pesti. Acest ingres este unul deosebit de benefic pentru toate zodiile.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Parteneriatele si relationarea cu cei din jur devin punct forte al celor nascuti in zodia Berbec. Nativii se vor face remarcati la capitolul negociere, vor avea ocazia sa semneze noi si profitabile contracte, asocieri profesionale, iar cei singuri vor avea ocazia sa intalneasca un posibil viitor partener de cuplu. Vesti foarte bune vin pentru Berbecii care se afla in relatii de lunga durata si care acum pot fi ceruti in casatorie. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce o cazia sa se impace cu o persoana draga, poate cu un fost partener de cuplu.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Cei nascuti in zodia Taur vor activa odata cu aceste tranzite casa muncii si a sanatatii. Nativii vor primi numeroase oferte de munca, cei care-si cauta un loc de munca acum se pot angaja, iar cei care vor sa faca schimbari la actualul job sunt sustinuti in negocieri. Venus, intocmai planeta lor guvernatoare, le va sustine starea de bine si le va usura activitatea profesionala. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce noi inceputuri in povestea de iubire, iar celor singuri o posibila relatie cu o persoana cunoscuta intr-un cadru profesional.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Pentru cei nascuti in zodia Gemeni aceste tranzite vor lumina casa iubirii si a creatiei. Cei care se afla in povesti de dragoste stabile pot deveni parinti sau pot discuta despre aceasta posibilitate, iar cei care sunt singuri vor avea sansa de a se indragosti si a incepe o noua relatie. Va urma o perioada in care distractia si aventura vor fi punctul forte al nativilor. Mercur, intocmai planeta lor guvernatoare, le va sustine puternic comunicarea si capacitatea de negociere si nativii pot obtine tot ce si-au pus in plan. Atentie la flirturi care pot deteriora o relatie. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a se impaca cu o persoana din trecut.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Cei nascuti in zodia Rac vor activa puternic sectorul familiei si al locuintei. Nativii vor avea ocazia de a se impaca cu cei dragi, de a reechilibra relatia cu parintii sau cu sotul/sotia. Perioada favorabila pentru tranzactii privind un bun imobiliar, posibil o vanzare/cumparare de locuinta. Reamenajarea casei este, de asemenea, un punct de interes. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce impacarea cu o ruda. Exteriorizarea sentimentelor ii va ajuta sa-si consolideze mariajul.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Tranzitul lui Mercur si Venus prin casa comunicarii ii va ridica pe cei nascuti in zodia Leu pe un piedestal de unde se vor face remarcati si apreciati. Sunt puternic sustinute discursurile, interviurile, examenele, negocierile, declaratiile de dragoste. Nativii vor reusi sa rezolve tot ce si-au propus intr-o deplasare sau prin intermediul unor persoane apropiate, posibil frati. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce un posibil partener de cuplu care sa-i cucereasca prin dialog si voie buna.

Horoscop zilnic Fecioara – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Cei din zodia Fecioara activeaza odata cu aceste tranzite zona financiara, iar norocul va fi de partea lor. Venus, planeta banilor, impreuna cu Mercur, intocmai guvernatorul lor, vor participa activ la imbunatatirea veniturilor pe termen lung. In aceasta perioada nativii pot renegocia cu incredere salariul pentru ca pot obtine o marire neasteptata. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioara le sustine puternic capacitatea de comunicare si negociere. Nativii pot primi o suma de bani restanta, posibil chiar returnarea unei datorii.

Horoscop zilnic Balanta – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Cei nascuti in zodia Balanta sunt vedetele acestei perioade deoarece atat Mercur cat si Venus, guvernatoarea lor, se simt foarte bine sa soseasca in acest semn, prin urmare vor influenta favorabil personalitatea nativilor, dar mai ales modul de relationare cu cei din jur. Nu este exclus ca nativii sa se impace cu cineva drag sau, daca sunt singuri, sa se indragosteasca iremediabil. Capacitatea de comunicare si negociere va fi la cote inalte si nativii pot obtine ce si-au propus. Horoscopul de azi pentru zodia Balanta le poate aduce dorinta de a-si schimba look-ul, de a-si pune mai mult in evidenta sex-appealul pentru a cuceri.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Pentru cei nascuti in zodia Scorpion aceste tranzite se petrec pe o casa ascunsa, a subconstientului si a trecutului, insa sunt favorabile vindecarii psihice si emotionale. Prin comunicarea cu ei insisi, nativii pot sa-si imbunatateasca starea de spirit. O serie de secrete pot iesi acum la suprafata, dar si o iubire din trecut poate reveni in viata lor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion poate favoriza starile de introspectie si meditatie, iar nativii pot simti nevoia de a sta singuri, cu gandurile lor.

Horoscop zilnic Sagetator – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Cei nascuti in zodia Sagetator vor avea ocazia sa se impace cu un vechi prieten sau sa (re)negocieze un proiect personal si sa-l demareze. Nu este exclus ca nativii sa se indragosteasca de o persoana din anturaj sau cunoscuta prin intermediul unui prieten. Horoscopul de azi pentru zodia Sagetator le poate aduce intalniri cu persoane importante care sa contribuie, moral sau financiar, la indeplinirea unui vis al nativilor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Tranzitele momentului sustin puternic cariera celor nascuti in zodia Capricorn. Nativii vor avea oportunitatea de a se face remarcati la locul de munca sau in afaceri, de a obtine aprecieri care sa-i propulseze direct catre o functie mult visata. Sunt sustinute comunicarea si negocierea cu institutiile statului sau cu autoritatile. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn ii sfatuieste sa profite de context pentru a-si imbunatati imaginea profesionala.

Horoscop zilnic Varsator – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Cei nascuti in zodia Varsator activeaza casa strainatatii, a calatoriilor, a studiilor inalte si a filozofiilor de viata. In toate aceste domenii nativii se pot face remarcati. Unii nativi pot incepe sa studieze domenii noi care sa le aduca un suflu nou unor principii si convingeri de viata, altii pot pleca in calatorii de cunoastere, pot invata o limba straina. Horoscopul de azi pentru zodia Varsator le poate aduce vesti de peste hotare, dar si posibilitatea de a se indragosti de o persoana de alta cultura, religie.

Horoscop zilnic Pesti – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Pentru cei din zodia Pesti acest context astrologic al momentului este deosebit de impactant, dar benefic redefinirii lor. Mercur si Venus activeaza casa financiara a banilor detinuti impreuna cu altii si nu este exclus ca in aceasta perioada nativii sa intre in posesia unei mosteniri, sa finalizeze un partaj, sa obtina un credit, un imprumut. Horoscopul de azi pentru zodia Pesti sustine comunicarea cu partenerul de viata pe teme financiare. Pe de alta parte, poate aduce pasiune in cuplu, iar celor singuri aventuri sexuale.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img