marți, 16 aprilie, 2024

Horoscopul zilei de 17 mai

Distribuie:

Publicat:

Berbec – Chiar daca din pricina oboselii faceti greseli dupa greseli, sunteti salvat de rutina, iar sefii va apreciaza in continuare. Pot aparea insa surprize sentimentale cam neplacute.

Taur – Foarte energic, interveniti si in problemele profesionale in care nu va pricepeti mai deloc. Noroc ca aveti suficiente alte cunostinte si destula “magie” pentru a fi iar ajutat.

Gemeni
– Naivitatea dumneavoastra iese in evidenta zi de zi. Aveti din nou incredere in promisiunile celor pentru care lucrati si foarte curand veti fi dezamagit. Deocamdata, noi sperante!

Rac – Considerati ca daca veti fi suficient de perseverent, veti putea sa va impuneti dorintele, dar uitati ca aveti de-a face cu persoane la fel de incapatanate. Dileme si intrigi.

Leu – Sunteti obligat sa fiti mai obiectiv decat pana acum si sa faceti unele schimbari in relatiile cu cei din anturaj (mai ales la serviciu). Pierdeti bani, insa castigati stima!

Fecioara – Amenintarile ce sunt proferate la adresa dumneavoastra nu va intimideaza, dar poate aparea o dilema. Pentru moment, renuntati la interventii si va analizati propriile interese.

Balanta – Intarziati la o intalnire importanta, pentru ca ati notat gresit ora. Dupa-amiaza, incurcaturile se tin lant, dar totul se termina cu bine datorita diplomatiei dumneavoastra.

Scorpion – Reusiti sa scapati de mari necazuri o persoana apropiata, apeland la relatiile dumneavoastra influente. Vi se cere un alt serviciu similar si de catre unii colegi si nu stiti cum sa reactionati.

Sagetator – Acceptati sa reparati un sistem care cere multa precizie, doar pentru a va dovedi priceperea. Este clar ca actionati doar in interes personal. Dupa-amiaza, succes planificat.

Capricorn – Descoperiti ca persoana iubita este putin cam prea nepasatoare. Oricum, altcineva nu va trezeste vreun interes mai mare, asa ca pentru moment nu dati importanta descoperirii.

Varsator – Primiti un cadou costisitor, pe care va decideti in ultimul moment sa-l refuzati. Dupa-amiaza, scapati de multe necazuri, actionand numai in urma unei intuitii fulgeratoare.

Pesti – Pentru a va simti in siguranta, cereti ajutorul unei persoane mai tinere, insa descoperiti ca este bolnava si va transformati in infirmier ocazional. Stres in plus.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img