sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscopul zilei de 28 martie

Distribuie:

Publicat:

Astazi vor fi clipe tensionate pentru mai toti nativii zodiacului. Promisiuni nerespectate, conflicte la locul de munca, barfe care pot duce la scandaluri. Din fericire, cele mai multe probleme vor fi evitate cu usurinta, astfel ca ziua va fi una buna.

Berbec – Mai multe proiecte pot suferi intarzieri din cauza unor evenimente neprevazute. Daca v-ati propus sa incepeti o afacere este recomandat sa nu va faceti planuri prea mari.

Taur – Este posibil sa incepeti o noua activitate, care sa va aduca venituri foarte bune. Pentru ca succesul sa fie deplin, va recomandam sa va temperati spiritul critic.

Gemeni – Este posibil ca o ruda mai in varsta sa nu-si respecte promisiunea de a va imprumuta o suma de bani. Nu este cazul sa-i faceti reprosuri.

Rac- In sfarsit sefii incep sa va aprecieze eforturile din ultima perioada. S-ar putea ca atmosfera tensionata din jur sa va incurce planurile de afirmare.

Leu – Dimineata s-ar putea ca partenerul de viata sa va reproseze ca ati cheltuit mult pe lucruri care nu erau neaparat necesare. Incercati sa va stapaniti nervozitatea.

Fecioara – Este posibil sa fiti implicat intr-un scandal la serviciu din cauza barfelor unei colege. Va recomandam sa fiti calm si prudent in afirmatii.

Balanta – Evitati activitatile care va pot pune in pericol, intrucat exista posibilitatea de a fi implicati in accidente. Este recomandata prudenta.

Scorpion – S-ar putea sa fiti tensionat si irascibil din cauza sarcinilor de serviciu. Aveti mult de lucru si va enerveaza ca nu va sprijina nimeni.

Sagetator – Este posibil sa aveti o controversa cu seful si sa reactionati impulsiv. Incercati sa nu exagerati.

Capricorn – Dimineata este posibil sa aflati ca trebuie sa plecati intr-o calatorie de afaceri. Partenerul de viata ar putea fi nemultumit.

Varsator – O disputa cu sefii s-ar putea finaliza cu anularea unei deplasari de serviciu. Din cauza oboselii, este posibil sa resimtiti o stare accentuata de tensiune.

Pesti – Va enerveaza problemele care apar din cauza neintelegerilor cu un partener de afaceri. Comunicarea este esentiala.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img