vineri, 29 martie, 2024

Horoscopul zilei de joi,21 aprilie

Distribuie:

Publicat:

Aceasta zi de joi este dedicata dezvoltarii personale si celei profesionale. Sunt favorizate discutiile cu colegii de munca, toti nativii avand sansa de a-si vedea planurile transformate in realitate. Iata, mai jos, ce-ti rezerva ziua de astazi, in functie de zodie.

Berbec
– Esti cu capul in nori toata ziua si cu greu vei reusi sa te urnesti din pat. Daca ai cum, pleaca mai devreme de la munca si fa ceva in aer liber.

Taur – Ai un succes garantat astazi, in orice activitate care implica dialogul cu semenii. Poti folosi oportunitatea pentru a cere o promovare.

Gemeni – Fereste-te de oamenii care iti promit prea multe, pentru ca exista riscul sa nu iti livreze, de fapt, nimic. Incearca sa nu semnezi contracte.

Rac – Natura ta gentila, pasnica, politicoasa este apreciata astazi. Vei fi catutat de diferite grupuri, iar opiniile tale vor fi pretuite.

Leu – Ai tendinta sa vezi doar partile negative ale evenimentelor in care esti implicat. Fa un efort sa cauti si partile bune. Vei vedea ca sunt destule.

Fecioara – Te gasesti in situatia in care trebuie sa vorbesti in public. Nu te intimida, trebuie doar sa incerci sa fii sigur pe tine si te vei descurca de minune.

Balanta – Este o zi in care energia ta este la nivel minim. Evita iesirile si culca-te mai devreme. Iti vei reincarca bateriile pana maine.

Scorpion – Incearca sa gesesti timp pentru a iesi in aer liber. O alergare ar fi ceea ce iti trebuie, dar si o plimbare este potrivita. Nu-ti neglija sanatatea.

Sagetator – Iti este imposibil sa iei o decizie in ceea ce te priveste de unul singur. Cauta sfaturile unei perosoane pricepute, mai in varsta.

Capricorn – Esti necrutator fata de cei care inainteaza idei in care tu nu crezi. Dar te-ai gandit ca poate nu detii adevarul absolut?

Varsator – Abilitatea ta de a folosi cuvintele ar trebui pusa mai mult in valoare. Se pot obtine multe cu vorba dulce, iar aici esti de neintrecut.

Pesti – Nu ezita sa ceri ajutorul unui coleg, daca ti se traseaza o sarcina care te solicita prea tare. Lucrezi foarte bine in echipa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img