vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscopul zilei de luni,5 Decembrie.Unele zodii vor avea probleme

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Vei intalni oameni noi care au calatorit, sau care vin din strainatate si care iti vor povesti despre locurile fascinante din intreaga lume, iar asta va trezi spiritul aventurier din tine.

Taur
Partenerul asteapta sa-ti treaca nervii, sta cuminte pe margine pana vede ca te-ai racorit, si abia dupa aceea isi spune parerea. Daca spune ceva acum, vei fi si mai agresiv.

Gemeni
O persoana apropiata va evita sa-ti spuna adevarul si va ascunde ceva de tine, cu scopul de a te proteja. Bazeaza-te pe instinct si spune-i daca ceva ti se pare suspect.

Rac
Relatiile de la locul de munca ar trebui sa fie unele cordiliale, lucru ce te va ajuta in cariera. Nu acorda insa incredere oricui, pentru ca sunt persoane care te invidiaza, dar nu o arata.

Leu
Esti cam agitat si i-ai putea irita si pe altii cu atitudinea ta cam impulsiva, dar norocul tau e ca ai alaturi de tine o persoana care se va dovedi a fi un munte de calm si toleranta.

Fecioara
Cariera ta poate fi compromisa din cauza unor zvonuri si a politicii de la locul de munca. Cineva are un plan pe care vrea sa-l respecte, chiar daca poate afecta vietile celorlalti.

Balanta
Informatii false sa pot raspandi printre membrii familiei, sau din vecinatate si pot provoca un disconfort inutil pentru cei implicati. Nu crede tot ce auzi si verifica inainte!

Scorpion
Ti-ai planuit o calatorie, sau o intoarcere la cursuri pentru o perioada mai lunga de timp, insa o scrisoare, sau un telefon iti va da planurile peste cap. Ai grija si analizeaza situatia.

Sagetator
O persoana iubita, sau un prieten apropiat incepe sa se indeparteze de tine treptat, iar asta te va face sa-ti pui intrebari daca persoana respectiva vrea sa continuati relatia sau nu.

Capricorn
Esti plin de inspiratie astazi si ai multe idei si informatii care iti va supraincarca mintea. Scrie-le pe o agenda, apoi iesi afara la o plimbare in aer liber. Iti va face bine!

Varsator
Superiorii tai vor fi receptivi si mai binedispusi decat de obicei. Este momentul pentru a cere o marire de salariu, sau sa te gandesti la alte metode prin care sa-ti cresti veniturile.

Pesti
Daca nimic nu se petrece interesant in jurul tau, nu te complace in aceasta stare de liniste si pasivitate, ci fa ceva! Mobilizeaza-i tu pe ceilalti la o activitate care sa-i scoata din lene.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img