vineri, 29 martie, 2024

Horoscopul zilei de vineri,15 iulie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Iti petreci o mare parte a zilei incercand sa rezolvi probleme financiare. Te ingropi in hartii si stai multa vreme cu telefonul la ureche.

Taur
Evenimentele prin care ai trecut ti se par fascinante si simti nevoia sa le povestesti celor din jur. Doar ca nimeni nu vrea sa te asculte.

Gemeni
Este posibil sa ai musafiri si esti inundat de idei pentru a le face vizita cat mai agreabila. Ai grija sa nu lucrezi pana la epuizare.

Rac
Amici de departe, poate din alta tara, iau legatura cu tine si vor sa stie tot ce ai facut in ultima vreme. O zi plina de conversatii placute.

Leu
Iti intra in cont o suma importanta de bani. Entuziasmul ti se tempereaza, insa, din cauza birocratiei necesare pentru a-i incasa.

Fecioara
Mintea ta este acaparata de noi interese. Momentan sunt doar la stadiul de hobby, insa in viitor ar putea deveni ceva mult mai serios.

Balanta
Dragostea pluteste in aer. O persoana noua care a intrat in cercurile prin care te invarti iti acapareaza atentia, dar nu stii cum sa o abordezi.

Scorpion
Un grup de prieteni planuieste o excursie si vrea sa te includa si pe tine in planurile lor. Nu prea ai timp, dar o aventura ti-ar face bine.

Sagetator
Trebuie sa iei niste decizii fara sa ai foarte multe date ale problemelor care se ivesc. Increde-te in intuitie. Pana acum nu te-a tradat.

Capricorn
Se ivesc oportunitati de care trebuie sa profiti, pentru ca vin la pachet cu posibilitatea unor castiguri consistente. Ochii in patru!

Varsator
Ai de rezolvat niste probleme financiare care implica si multa birocratie. Nu te descuraja. Vei avea mai mult spor decat crezi.

Pesti
Cunosti oameni noi, foarte educati in domeniul lor, care iti vor impartasi o serie de informatii ce te fascineaza. Ai multe de invatat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img