joi, 25 aprilie, 2024

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI, 21 Octombrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Chiar daca este vineri si sperai la o zi mai libera, responsabilitatile de la locul de munca sunt mai multe, pentru ca s-au adunat si cele pe care nu le-ai terminat zilele trecute.

Taur
Esti lovit de inspiratie si creativitate, dar multe dintre ideile tale nu pot fi puse in practica. Gandeste-te mai mult la ele inainte sa le pui in practica.

Gemeni
Negocierile in legatura cu ceea poti oferi, in schimbul a ceea ce iti doresti de foarte mult timp, sunt foarte productive astazi si e posibil sa obtii ce vrei.

Rac
Iti doresti sa iti exprimi sentimenele fata de o persoana pe care o apreciezi foarte mult, dar nu stii cum. Apeleaza la persoanele in care ai incredere, pentru ca te vor ajuta mult.

Leu
Urmaresti sa rezolvi toate probleme cu viteza luminii, dar nu faci decat sa te lovesti de obstacole, semn ca ar trebui sa o lasi mai usor. Nu vei face niciun progres in acest mod.

Fecioara
Gasesti cu greu motivatia pentru a termina toate sarcinile, iar ziua pare foarte lunga. Din fericire, iesirea in oras cu prietenii de diseara te mai binedispune putin.

Balanta
Vor aparea situatii complicate la serviciu, care nu vor fi din vina ta, dar vei lua totul personal, si astfel reapare frica ta de a nu da gres.

Scorpion
Nici Scorpionii nu vor scapa de problemele cu colegii, care se vor certa cu toata lumea. Cea mai mare provocare este sa ramai calm, sa ii ignori si sa faci ce ai de facut.

Sagetator
Din fericire, ai dus la indeplinire toate scopurile pentru saptamana aceasta si iti stabilesti altele noi. Cu toate astea, nu te grabi in a lua decizii importante, ai tot weekendul la dispozitie.

Capricorn
Un adversar se opune progresului tau si iti cere lucruri imposibile. Nu iti este clar cine este aceasta persoana, dar nu trebuie sa renunti. Continua cercetarile si afla cine este.

Varsator
Vrei sa arunci vina pe cineva pentru viata ta complicata si haotica, dar tu esti cel care creeaza situatiile dificile si iti pui singur obstacole.

Pesti
Problemele personale, de familie sau cu partenerul de viata, nu te lasa sa te concentrezi la serviciu, unde nimic nu iese cum trebuie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img