joi, 25 aprilie, 2024

Horoscopul zilei pentru duminica 24 martie 2019. Iata mesajul particular pentru fiecare zodie

Distribuie:

Publicat:

Horoscop zilnic. Mercur retrograd in Pesti intra in conjunctie cu Neptun, aflat si el tot in Pesti. Astazi, linia dintre realitate si fantezie este foarte sensibila. Ce e real si ce nu? Ce e minciuna si ce e adevar? Nu e rau sa fii creativ si sa-ti pui imaginatia la lucru.Vizualizeaza-ti viitorul, mediteaza, cauta ghidarea spirituala. Cu toate acestea, este indicat sa ramai si cu picioarele pe pamant pentru nu pierde, totusi, contactul cu realitatea.

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:

Horoscop Berbec
Ai nevoie de prudenta. Abordeaza fiecare problema intr-o maniera matura. Nu forta lucrurile si evita conflictele. Urmareste-ti interesele si nu-ti baga nasul in treburile altora.

Horoscop Taur
Esti foarte increzator in fortele proprii. Astrele favorizeaza realizarea tuturor planurilor. Nu grabi, insa, lucrurile si nu actiona din impuls. Pastreaza-ti calmul si nu-ti iesi din fire.

Horoscop Gemeni
Te simti inspirat si vrei sa incepi proiecte noi. Cu toate acestea, te cuprinde anxietatea. Incearca sa-ti mentii echilibrul si nu arde lumanarea la ambele capete. Accepta viata asa cum vine. Daca te opui sau incerci sa schimbi ceva, eforturile tale vor fi zadarnice.

Horoscop Rac
Sunt multe lucruri la care trebuie sa fii atent azi. Te poti simti epuizat. Nici nu e de mirare, mai ales ca nu iti ajung problemele tale, te mai ocupi si de ale celorlalti. Fa-ti timp si pentru relaxare. Poti reusi, astfel, sa mai scapi de griji.

Horoscop Leu
O zi in care apar oportunitati de a pune la punct lista de prioritati. Te concentrezi pe ceea ce este important pentru tine in acest moment. Ia-ti viata in propriile maini. Doar tu stii adevarul despre ce e mai bine pentru tine. Te asteapta surprize placute. Fii pregatit!

Horoscop Fecioara
A venit vremea sa inchizi usa trecutului. Chestiuni neterminate sunt, in sfarsit setate, iar tu poti respira linistit. Distanta dintre trecut si prezent dispare ca prin minune, iar tu poti gandi relaxat spre viitor. Asculta parerea celor care te iubesc si care te apreciaza.

Horoscop Balanta
Ziua de azi se anunta buna gratie energiei si optimismului tau. Lucrurile iti merg din plin, iar tu te poti bucura de pace si armonie in viata ta. Ai tot ce-ti trebuie pentru a-ti duce planurile la bun sfarsit. Dragostea si sprijinul celor dragi iti dau aripi.

Horoscop Scorpion
Prietenii si familia au nevoie de atentia ta azi. Nu ii refuza, pentru ca ajutorul tau este cu adevarat important pentru ei. Daca te simti obosit, incearca mai intai sa te relaxezi. Trebuie sa te ocupi si de propriile nevoi, dar nu-ti neglija nici familia sau prietenii.

Horoscop Sagetator
Ai nevoie de logica si de  ratiune azi. Nu intra in panica. Trebuie sa te concentrezi pe fiecare situatie in parte si sa te apuci de alta sarcina pe masura ce le rezolvi pe  celelalte. Pregateste-te pentru o decizie care te poate elibera. Stabileste-ti un program bine definit si urmeaza-l. Nu grabi lucrurile, ai putea comite greseli care sa te coste scump.

Horoscop Capricorn
Lumea din jur te apreciaza, iar aura pozitiva atrage oameni noi care sa te ajute in viitor. Canalizeaza-ti energia spre rezolvarea telurilor propuse. Nu te grabi. Te poti multumi cu progrese mici, dar constante. Planetele sunt favorabile intaririi relatiilor de familiei. Petrece mai mult timp cu ei.

Horoscop Varsator
Progrese neasteptate iti dau aripi. Nu lasa nimic sa-ti strice starea de spirit. Nu te lasa influentat de starile de negativitate ale celor din jur. Gaseste-ti echilibrul emotional. Ai incredere in fortele proprii. Esti pe drumul cel bun.

 Horoscop Pesti

Lucrurile sunt amestecate in viata ta. Esti nesigur si te poti simti anxios si confuz. Nu lua decizi importante azi. Petrece timpul examinand si analizand circumstantele. Evita gandurile negative si influentele externe daunatoare. Bazeaza-te pe ratiune.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img