joi, 18 aprilie, 2024

HORROR! Trei bebelusi gasiti MORTI in podul unui bloc! Ce au DESCOPERIT anchetatorii

Distribuie:

Publicat:

Medicii legisti din Bistrita se apropie de finalul autopsiilor in cazul mortii celor trei bebelusi gasiti saptamana trecuta in podul unui bloc din Bistrita-Bargaului, primele date aratand ca micutii ar fi murit in urma cu trei pana la noua ani.

Surse din cadrul Serviciului de Medicina Legala Bistrita au declarat, potrivit Mediafax, ca legistii au stabilit ca bebelusii ar fi murit in urma cu trei pana la noua ani.

Sursele citate sustin ca doua dintre trupurile bebelusilor ar avea peste sapte ani vechime, deoarece sunt complet scheletizate, iar conform unor studii, dupa sapte ani trupurile se scheletizeaza complet.

Al treilea trup gasit in podul blocului prezenta urme de mumificare, ceea ce ii face pe specialisti sa creada ca acesta ar avea peste trei ani vechime.
De asemenea, medicii legisti au stabilit ca cei trei copii au fost nascuti in ani diferiti si ca toti trei au fost ucisi imediat dupa nastere. Conform romaniatv.net, deocamdata nu s-a putut stabili cu exactitate daca bebelusii erau frati si nici sexul copiilor, medicii legisti prelevand mostre ADN pe care le vor trimite la analize la Institutul Medico-Legal, urmand sa se realizeze si expertiza antropologica pentru a se stabili ce sex au bebelusii gasiti decedati.
Intre timp, anchetele merg mai departe, procurorii bistriteni deschizand un dosar penal pentru omor.

“Parchetul de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud a deschis un dosar penal cu autor necunoscut, fiind facute cercetari pentru savarsirea infractiunii de omor, dosar in care se fac cercetari, cauza decesului fiind in curs de stabilire” a declarat Angela Sangeorzan, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud. Politistii au efectuat cercetari la fata locului, au audiat toti vecinii din bloc, insa nu au reusit deocamdata sa dea de urma presupusei criminale, desi ar exista un cerc de suspecti.

In sat oamenii vorbesc ca ar fi existat o femeie care locuia in apropierea blocului respectiv si care avea mai multi copii, din mai multe casatorii si care este plecata de cativa ani in strainatate.

Locatarii blocului se declarasera socati de descoperirea facuta in pod si spuneau ca in bloc nu a locuit in ultimii ani vreo femeie gravida. Anchetatorii sunt insa de parere ca cel putin unul dintre locatarii blocului este complice cu mama criminala intrucat accesul in podul blocului se face pe o scara construita din lemn, iar la ultimul etaj sunt patru apartamente. In plus, accesul este dificil si este greu de crezut ca o mama aflata in travaliu sau cu un sac in spate ar putea urca singura in pod si nimeni sa nu auda nimic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img