marți, 19 martie, 2024

Horror! Un tanar si-a aruncat bunica de la etajul 10, apoi si-a desfigurat bunicul in bataie

Distribuie:

Publicat:

O crima inspaimantatoare, petrecuta in Cluj, scoate in evidenta incapacitatea statului de a gestiona problemele bolnavilor psihic. Un tanar de 23 de ani, cunoscut cu probleme psihice, s-a certat ingrozitor cu bunicii sai si, intr-o criza de furie, a ucis-o pe femeie, si l-a batut  pe bunic. Sarmana batrana nici nu s-a putut apara in fata violentei tanarului, pentru ca era imobilizata intr-un scaun cu rotile. Joi dimineata, tanarul a ramas singur in apartament cu bunicii lui si deocamdata nu se cunoaste motivul care a declansat disputa. Tanarul si-a aruncat bunica de la etaj, femeia in varsta de 79 de ani murind pe loc, dupa ce a cazut de la 30 de metri inaltime.

Cand au vazut nenorocirea, vecinii au intrat in casa si l-au gasit pe bunicul lui in stare de soc, desfigurat. Politistii l-au retinut imediat pe tanar. Parintii lui au venit intr-un suflet la fata locului si cel mai probabil si vor fi audiati de catre politisti, pentru a stabili cum de tanarul a fost lasat la bunici. Surse din randul anchetatorilor sustin ca suspectul era sub tratament psihiatric, dar nu se stie daca isi luase pastilele. Bunicul a fost dus la spital.

 

CITESTE SI: Noua crima pasionala la Chisinau. Tanara ucisa de fostul sot, cadavrul, aruncat intr-un tomberon

Un barbat din Chisinau si-a ucis fosta sotie, in varsta de 29 de ani, dupa o cearta. Cei doi aveau impreuna un copil minor. Potrivit politistilor, tragedia s-a intamplat in urma cu sase zile. Dupa ce s-ar fi iscat o cearta intre cei doi, barbatul a luat un prosop si si-ar fi strangulat fosta sotie. Criminalul a tinut cadavrul in casa mai multe zile, pana in urma cu trei zile, cand l-a pus intr-o geanta si l-a aruncat intr-un tomberon de gunoi din sectorul Buiucani, din Chisinau. Un angajat de la salubritate a gasit cadavrul si a alertat politia. Dupa identificarea cadavrului, politia l-a retinut pe fostul sot al victimei care si-a recunoscut fapta. Criminalul, in varsta de 30 de ani, a fost angajat in calitate de inspector la Politia de Frontiera, in localitatea Leuseni, timp de sase ani, fiind demis din functie in 2013. Si victima a lucrat la Politia de Frontiera, din 2011 pana in 2013, fiind angajata la Armata Nationala, pana in anul 2016.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img