vineri, 26 aprilie, 2024

Husana are portar cu evolutii in prima liga. Acesta a fost supranumit de catre antrenor “ Inger Pazitor” – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Husana Husi se bazeaza in actuala editie a Ligii 3 pe serviciile portarului Bogdan Miron, adus in toamna anului trecut de la Gauss Bacau, echipa care a obtinut promovarea in liga a treia, insa a renuntat la loc, din lipsa de bani.

Putina lume stie ca Bogdan Miron este un portar cu experienta, avand minute bune jucate in prima liga.
Bacauanul a aparat poarta Jiului Petrosani, cu care s-a salvat de la retrogradare, a Vointei Sibiu si cea a Ceahlaului Piatra Neamt.

Cu Astra Giurgiu a obtinut promovarea in prima liga.

In liga secunda a mai imbracat echipamentul formatiilor CSMS Iasi, Dunarea Galati si CSM Bacau.
Ajuns la varsta de 37 de ani, Bogdan Miron nu a renuntat definitiv la cariera, iar in Victoria Husanei Husi, cu FC 2 Botosani, scor 2-1, a fost ingerul pazitor, aparand un penalty si alte trei mingi pe care scria gol.

”Asta e rolul portarului, sa ajute echipa cand nu mai pot cei din fata. Nu e primul penalty aparat de mine in cariera. E un sentiment de bucurie, mai ales ca am castigat. Felicitari colegilor mei! A fost un meci de uzura, de dorinta foarte mare de a castiga”, a spus Bogdan Miron.

Portarul ocupa si functia de antrenor secund la Husana, avand deja Licenta B UEFA.

De curand, acesta s-a inscris la cursurile pentru Licenta A UEFA, fiind coleg cu fostii internationali Bogdan Lobont, fost antrenor la Universitatea Cluj in sezonul trecut, Daniel Pancu, antrenor pricipal la FC Rapid si Costin Lazar, abia retras din activitatea de fotbalist.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img