vineri, 19 aprilie, 2024

Husean arestat pentru furturi din locuinte

Distribuie:

Publicat:

Un barbat din municipiul Husi a primit mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile, acesta fiind cercetat de politisti pentru comiterea mai multor infractiuni de furt calificat.

Politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei municipiului Husi au probat activitatea infractionala a lui S. Constantin, de 46 ani, din municipiul Husi, care a savarsit mai multe infractiuni de furt din locuinte. Faptele au fost comise in lunile mai si august , pe raza localitatii de domiciliu.

Barbatul a patruns fara drept in locuintele a patru persoane din municipiul Husi si a sustras bunuri (flex, butelii, frigider, masina de spalat, aparat radio, tv, etc.) in valoare de aproximativ 5.000 lei.

Bunurile sustrase au fost vandute la persoane fizice, politistii reusind recuperarea prejudiciul cauzat prin comiterea infractiunilor de furt in proportie de aproximativ 80%.

Barbatul a fost retinut de politisti pentru o perioada de 24 ore, ulterior fiind prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Husi, respectiv Judecatoria Husi, cu propunerea de arestare preventiva. S. Constantin este cunoscut cu antecedente penale pentru savarsirea de infractiuni de furt, fiind eliberat din Penitenciarul Vaslui in cursul lunii mai.

Instanta a admis propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Husi si a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 zile, pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img