marți, 19 martie, 2024

Huseanul Cosmin FILIP pierde sustinerea politica a PMP VASLUI

Distribuie:

Publicat:

Intr-o conferinta de presa, sustinuta in cadrul partidului Miscarea Populara Vaslui, organizata duminica, 22 ianuarie, la Centrul de Afaceri de la intrarea din municipiul Vaslui, toate tunurile au fost indreptate catre huseanul Cosmin Filip, actual consilier local al municipiului Husi.

El este acuzat de catre conducerea interimara a partidului de rea credinta si de neimplicare in campania electorala parlamentara, ce s-a derulat in luna decembrie a anului 2016. Prin urmare, deputatul Corneliu Bichinet, presedintele interimar al PMP Vaslui, a decis sa ii retraga sustinerea politica membrului Cosmin Filip.

 In replica, acesta a declarat: “Atitudinea domnul Bichinet intareste, inca o data, afirmatia pe care am facut-o si inainte de alegerile parlamentare la desemnarea candidatilor PMP, despre masurile dictatoriale pe care domnul Bichinet le aplica in cadrul partidului. Asa cum am mai spus, metehnele comuniste nu se pierd in ani, ci in generatii. Aceasta propunere de retragere a sprijinului politic este impotriva statutului care a stat la baza infiintarii PMP si este o masura abuziva si premeditata a domnului deputat. Astept cu nerabdare decizia biroului executiv judetean BJX si il anunt pe domnul Bichinet ca nu s-au inventat inca sanctiuni care sa distruga idealuri si principii“, a declara Cosmin Filip.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img