marți, 19 martie, 2024

Huseanul Ionut Badarau, dat in urmarire nationala, prins la Iasi – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Huseanul Ionut Badarau a fost descoperit prin mijloace si activitati speficice in aceasta dimineata pe raza municipiul Iasi. In timp ce acesta se ascundea, individul se afla in urmarire nationala. Eforturile colosale facute de polistii huseni din cadrul Serviciului Investigatii Criminale din cadrul Sectiei de Politie Husi a dat rezultate.

Badarau se afla sub control judiciar, fiind acuzat de savarsirea infractiunilor de violenta in familie, lipsire de libertate si amentintare, fapte savarsite asupra sotiei sale in cursul lunii mai a anului 2017.  In cursul saptamanii trecute, sotia lui Badarau a depus la Politia Husi o plangere referitoare la faptul ca Ionut Badarau o urmareste si o ameninta cu moartea.  In fapt, desi exista un ordin de restrictie, Badarau l-a ignorat mergand la sotia sa si amenintand-o sa-si retraga plangerea sau atlfel va plati cu viata. Individul nu s-a oprit doar la intalnire. Acesta o urmarea cand iesea din unitatea scolara, ii trimite mesaje pe reteaua de socializare cat si pe telefonul mobil in care o ameninta ca zilele ii sunt numerate. Politistii huseni au dat curs plangerii tinerei iar Tribunalul Vaslui a decis ca masura de control judiciar sa fie inlocuita cu arestul preventiv. Insa, se pare ca Ionut Badarau s-a vazut inainte ca politistii sa puna in aplicare mandatul de arest.

Va reamintim faptul ca in dimineata de 28 mai a.c., pe fondul unor conflicte intrafamiliale, barbatul si-a lovit sotia, i-a adresat amenintari cu acte de violenta si s-a opus prin folosirea violentei atunci cand femeia a intentionat sa paraseasca camera in care se afla. Faptele au fost savarsite intr-un liceu din municipiul Husi unde isi desfasoara activitatea cei doi, in afara orelor de curs.

Badarau Ionut (foto), un fost politist din cadrul S.T.P.F. Husi, este un adevarat "rebel", iar colegii il stiu ca pe o persoana recalcitranta si plina de sine. Acest individ in varsta de 31 ani nu este la prima abatere de acest gen. In urma cu cativa ani a fost acuzat de o fosta iubita ca ar fi violat-o si apoi ar fi batut-o. La vremea aceea, tanarul Badarau Ionut isi dadea demisia din cadrul Politiei de Frontiera. Mai nou, acesta activa pe postul de pedagog in cadrul Scolii "Sfanta Ecaterina" din municipiul Husi. In seara zilei de 27 spre 28 mai-2017, sotia sa care e tot pedagog in cadrul aceleiasi institutii de invatamant, din cauza unui conflict cu individul, de frica, a innoptat in cabinetul scolar. Dis-de-dimineata, in jurul orei 6:00, Badarau Ionut a intrat peste femeie, a lovit-o si a amenintat-o, iar in momentul in care ea a incercat sa iasa din incapere, a fost apucata efectiv de par. Toata scena a fost surprinsa de asistentul medical de acolo care a anuntat imediat conducerea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img