joi, 28 martie, 2024

HUSI : A furat o suma mare de bani, dar nu a apucat sa se bucure de ei! Jandarmii au actionat prompt si au prins-o

Distribuie:

Publicat:

Duminica, 22 octombrie,  efective din cadrul Secției de Jandarmi Huși, în timp ce executau serviciul de patrulare pe raza municipiului Huși, s-au sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex feminin, aflată în stare avansată de ebrietate, căzută pe spaţiul verde, avea asupra sa și la vedere o sumă importantă de bani. Conform procedurilor, jandarmii au trecut identificarea persoanei, constând că se numește M.Z. de 42 de ani din comuna Vetrișoaia.

Fiind întrebată cu privire la proveniența banilor, aceasta nu a putut justifica suma de bani, aproximativ 7000 lei. În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că în data de 22.10.2017, în jurul orei 14.00, numita M.Z. a pătruns prin efracție, respectiv prin forţarea sistemului de închidere al ușii de acces, într-un imobil de pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Huși de unde a sustras suma de 11.400 de lei.

După comiterea faptei susnumita  a mers la un bar din municipiul Huși unde a cheltuit o parte din bani pe băuturi alcoolice și jocuri de noroc.

Având în vedere cele sesizate jandarmii au întocmit actele de constatare, iar persoana în cauză și sumele de bani au fost predate Poliției municipiului Huși pentru continuarea cercetărilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img