marți, 19 martie, 2024

HUSI: Episcopul Ignatie, intalnire de suflet cu micutii sahisti. Copiii au dialogat si s-au rugat impreuna cu preasfintitul parinte – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Sambata, 9 decembrie, la sediul Protopopiatului Husi, s-a desfasurat, cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Ignatie, Episcop al Husilor, un concurs de sah, intitulat "Cupa Mos Nicolae". Peste 100 de copii din judetele Vaslui si Iasi au participat. De remarcat este faptul ca multi au provenit au fost din mediul rural, din 7-8 comune din proximitatea Husilor.

Prezent a fost si Preasfintitul Parinte Ignatie, care a reusit sa intre imediat in dialog cu cei mici si sa discute despre cum ne ajuta in viata de zi cu zi prezenta lui Dumnezeu. Preasfintitul parinte le-a pus intrebari, iar copiii nu au ezitat sa raspunda cu entuziasm. Micutii pasionati de sah au primit de la Preasfintitul Parinte Ignatie cate un calendar si o iconita, dulciuri si sucuri. Ba mai mult, s-au rugat impreuna cu episcopul de Husi. VEZI VIDEO MAI JOS.

 

"Copiii sunt cea mai valoroasa resursa a lumii si cea mai mare speranta a ei pentru viitor."

"Multumesc colegilor mei din cadrul Clubului de Sah Gambit Husi. A fost un concurs foarte frumos, reusit si o zi minunata pentru noi, cei mari, de care sa ne amintim cu placere. Sarbatori fericite si linistite tuturor", a declarat Marius Ursan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img