vineri, 26 aprilie, 2024

UPDATE HUSI: Daniela Mihu, depusa la capela cimitirului Sf. Toma. Va fi inmormantata marti

Distribuie:

Publicat:

UPDATE : Daniela Mihu, femeia in varsta de 47 de ani, care a plecat de acasa, lasand un bilet de adio, va fi inmormantata marti, 5 septembrie, in jurul orei 10:00. Corpul neinsufletit este depus in aceste momente la capela bisericii “Sfantul Toma”, din zona industriala a municipiului Husi. Slujba religioasa va fi una obisnuita, deoarece, conform documentatiei medicale, in momentul in care si-a pus capat zilelor, femeia nu se afla in deplinatatea facultatilor mintale.

Eduard Popica, prefectul judetului Vaslui – reprezentantul Guvernului in teritoriu, transmite condoleante familiei.

Exclusiv:Daniela Mihu, femeia de 47 de ani, disparuta in data de 27 august, a fost gasit decedata astazi, 2 septembrie, intr-o curte indepartata, de pe strada Arion de la periferia municipiului Husi. Ea si-a pus capat zilelor prin spanzurare. Corpul era in stare avansata de putrefactie. La fata locului sunt prezente autoritatile locale. Daniela Mihu a fost gasita de proprietarul curtii, care a mers pana in spatele gospodariei pentru a curata spatiul.

Femeia si-a pus capat zilelor intr-un mod absolut bizar. Este spanzurata aproape in picioare, iar cu mainile tine latul cu care s-a sinucis.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img