joi, 28 martie, 2024

HUSI:Gradinita cu P.N. Nr. 9-,,Scoala Altfel”… la gradinita!-FOTO

Distribuie:

Publicat:

O actiune deosebita a avut loc sambata, 23 aprilie, in curtea Scolii Gimnaziale ,,Mihai Eminescu” din Husi, unde d-na Corciovei Tatiana, educatoare la Gradinita cu P.N. Nr. 9, impreuna cu o parte din parintii copiilor de la grupa mijlocie si grupa mare au  amenajat un spatiu de joaca pentru copii. Activitatea face parte din proiectul educational ,,Impreuna pentru copii”, care se desfasoara in parteneriat gradinita – familie in acest an scolar. La cerinta educatoarelor si a parintilor copiilor de la cele doua grupe, directorul unitatii, prof. Stefan Teclici, a pus la dispozitia acestora o parte din curtea scolii pentru amenajare.

“Materialele folosite au fost, in general, deseuri reciclabile: cauciucuri, paleti, peturi, resturi de lemn, pietre, nisip, polistiren care, vopsite si ansamblate, au dat nastere unor elemente placute de joaca pentru cei mici. Cand se vor intoarce din vacanta, copiii vor fi foarte incantati de surpriza facuta de Paste, de catre cei care ii iubesc, parinti si educatori. “declara pentru bzv.ro,educatoarea Corciovei Tatiana

    Pentru realizarea acestui obiectiv, d-na educatoare Corciovei Tatiana aduce multumiri deosebite d-nului profesor Gontineac Mihai, elevelor Cehan Elena, Cehan Ana, Postu Valentina si urmatoarelor familii: Alupoaiei, Buzdugan, Punei, Guzu, Malasinca,  Martiniuc, Baghiu, Paiu, Arsene (Iasmina si Costi), Iolea, Pascal, Popa, Moldovanu, Stanca si ureaza tuturor un Paste Fericit!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img