vineri, 29 martie, 2024

HUSI : La plimbare cu masina, desi nu aveau permis de conducere

Distribuie:

Publicat:

Politistii rutieri au intocmit dosare penale pe numele a trei persoane care au incalcat prevederile legale stabilite prin legislatia rutiera.

–    In seara de 06 decembrie, politistii Serviciului Rutier Vaslui, in timpul exercitarii atributiilor de serviciu au oprit pentru control un tanar care conducea un autovehicul pe strada Mihail Kogalniceanu din municipiul Husi. Tanarul a fost   identificat. Are varsta de 20 de ani si este domiciliat in comuna Arsura. In urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca acesta nu detine permis de conducere, iar masina i-a fost incredintata de un barbat de 42 de ani, din comuna Cozmesti, care cunostea faptul ca tanarul nu detine permis de conducere.

– In aceeasi zi, politistii rutieri din cadrul Biroului Drumuri Nationale si Europene Husi au identificat in trafic un barbat de 34 de ani, din comuna Dranceni. Acesta a condus un autoturism pe drumul satesc din localitatea Ghermanesti, fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Mai mult, testarea acestuia a indicat o valoare de 0,28 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Politistii au intocmit dosare de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu detine permis de conducere, respectiv incredintarea unui autovehicul, spre a fi condus pe drumurile publice, unei persoane care nu detine permis de conducere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img