vineri, 29 martie, 2024

Husi: o batrana a primit un cadou inedit de la Preasfinţitul Părinte Ignatie, la omagiere varstei de 100 ani! FOTO

Distribuie:

Publicat:

Bucuria duhovnicească prilejuită de slujba Paraclislui Maicii Domnului oficiată de Preasfinţitul Părinte Ignatie, Episcopul Huşilor, în prima zi a Postului Adormirii Maicii Domnului în parohia Târzii, protopopiatul Huşi, a fost întregită de omagierea, într-un mod cu totul deosebit, a doamnei Elena Balan, care a împlinit, pe 1 august, venerabila vârstă de 100 de ani.

Ierarhul Huşilor i-a oferit cu acest prilej, în dar, o icoană argintată a Maicii Domnului, un buchet de flori și o sumă de bani: „Am venit aici şi pentru doamna Elena, care împlineşte astăzi o vârstă splendidă: 100 de ani. Dumneaei are vârsta României Mari! Îi dorim multă binecuvântare şi bucurie!”

Exemplu de trăire sinceră şi smerită a credinţei, doamna Elena, mamă a 9 copii, şi-a împletit viaţa cu slujbele Bisericii, de la care nu a lipsit niciodată. Acum, când trupul firav nu-i mai permite deplasarea pe distanţe mari, petrece zilnic, câteva ceasuri, la troiţa din apropierea casei, într-un dialog firesc şi permanent cu Dumnezeu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img