vineri, 19 aprilie, 2024

Husi : O noua actiune caritabila incheiata cu succes de asociatia “Solidar” -FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Sâmbătă 27 octombrie 2018, începând cu orele 16:00, la Sala Mare a Primăriei Huși a avut loc spectacolul caritabil „Alături de d-na prof. Szekeres Valeria”, în organizarea Asociației „SOLIDAR”. Scopul a fost acela de a colecta fonduri pentru susținerea cheltuielilor necesare urmării unor tratamente la o clinică din Instanbul-Turcia. Precizăm că d-na prof. Szekeres Valeria a fost diagnosticată cu cancer la vezica urinară cu metastaze la oase. Medicii turci i-au dat șanse de vindecare, șanse care depind de tratamentul ce trebuie urmat și care presupune mai multe deplasări la Instanbul. Costurile estimate sunt de cca 21000 euro.

În urma campaniei noastre finalizate cu spectacolul susamintit s-au strâns următoarele sume de bani:
-7290 lei din vânzarea biletelor
-4494 lei donații de la diverse persoane
Total=11784 lei.

Banii vor fi virați în contul d-nei Szekeres Valeria.Facem precizarea că vom continua colectarea de fonduri și pe alte căi pentru că necesitățile nu sunt acoperite.Așteptăm în continuare donații în conturile puse la dispoziție!

Ținem să mulțumim hușenilor pentru empatia de care au dat dovadă! Au fost și sunt un model de solidaritate care pe noi ne-a încântat! De altfel întregul spectacol a avut o încărcătură emoțională puternică mai ales că printre spectatori au fost și d-na prof. Szekeres Valeria împreună cu fiica dumneaei, d-na Cristina Mihai. Mulțumim tuturor donatorilor! Dumnezeu le va răsplăti generozitatea! 

Asociația „SOLIDAR” mulțumește tuturor celor care ne-au susținut direct.

Mulțumim Primăriei Huși, d-lui primar Ciupilan Ioan, pentru că ne-au pus la dispoziție sala de spectacol!

Mulțumim domnului dr. Nelu Tătaru, medic chirurg la Spitalul Municipal de adulți Huși, domnului prof. Costin Clit, profesor de istorie la Colegiul Național Cuza-Vodă din Huși, domnului prof. Laurențiu Antici, liderul Sindicatului Liber Învățământ Zona Huși, pentru că au acceptat să susțină public campania.
Mulțumim d-lui Iacob Andrei, administrator al firmei Photographers Team SRL pentru că ne-a realizat grafica afișelor, clipurile de prezentare și promovare.
Mulțumim unei doamne care a trăit în Huși dar acum e în altă țară(Spania-Zaragoza) și care ne-a sponsorizat dăruindu-ne buchetele de flori. A dorit să rămână anonimă!
Mulțumim conducerii Colegiului Național „Cuza-Vodă” din Huși, cadrelor didactice pentru că i-au permis voluntarului Andrei Ciolpan să se implice în organizarea evenimentului. De asemeni, mulțumim conducerii Liceului Agricol „Dimitrie Cantemir” din Huși, cadrelor didactice pentru că au permis voluntarului Raluca Andreea Nicolau să se implice în organizarea evenimentului.
Mulțumim partenerilor media care ne-au sprijinit, din care enumăr: cotidianul Vremea Nouă, HUȘIPESURSE.RO și Bună Ziua Vaslui!

Mulțumim protagoniștilor care au urcat pe scenă fără a cere vreun comision! Este vorba despre:
-Îndrăgita interpretă de muzică populară Nadia Duluman care cu această ocazie a vândut 10 CD-uri banii donându-i asociației;
-Ansamblul folcloric „Trandafir de la Moldova”, coregraf Verginel Solomon, dirijor Valerică Petraru;
-Dana Perca, cantautor din Huși;
-Fluturașii de la Școala Gimnazială Mihail Sadoveanu Huși, învățătoare Corina Șujdea;
-SOL Music Art, director Dragoș Gheorghiu, care a venit cu trei reprezentante: Bleoju Amalia, Măstăcan Luca și Turtică Lorena;
-Denisa Ionel, elevă a d-nei prof. Szekeres Valeria;
-Alexia Sahaidac;
-Elena Țurcanu din Văleni, Vaslui;
-Mlădițele Prutului de la Lunca banului, instructor Romașcu Valuș;
-Moisă Alexandru din Huși;
-Sidonia Hurdubaie din Negrești, instructor Carmen Trufia, mama ei făcând și o donație de 100 lei;
-DJ Andrei Ciolpan, voluntar „SOLIDAR”;
-Ana Ifteni, fostă elevă a d-nei prof. Szekeres Valeria;
-Clubul elevilor din Huși, instructor Onia Relu, cu patru reprezentante:Miruna Andronache, Raluca Lila, Loredana Severin și Denisa Lila;
-Raluca Andronache din Huși, elevă a d-nei Szekeres Valeria.
Mulțumim d-lui Onia Relu pentru că ne-a asigurat sonorizarea spectacolului!

Prezentatori au fost d-na Roșu Anca-Flavia și d-ul Ionel Popa, reprezentanți ai Asociației „SOLIDAR”.

Pentru buna desfășurare a evenimentului s-au implicat mai mulți voluntari atât de la Vaslui cât și de la Huși. 

De la Vaslui: Andreea Adam, Bianca Tănase, Coman Alexandra-Aurelia, Roșu Anca-Flavia, Larisa-Ioana Hobincu-Cristian, Denisa Toderică, Rareș Vizitiu, David Bălău, Török Diana, Ponea Ana-Maria, Maftei Ecaterina

De la Huși: Sujdea Corina, Dana Folescu, Dana Perca, Andrei Ciolpan, Raluca Andrea Nicolau, Adina Ciobotaru, Familia Arsene.

Voluntarii au fost coordonați de președintele Asociației „SOLIDAR”, d-ul Ionel Popa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img