vineri, 29 martie, 2024

Husi: Simpozion la Școala Gimnazială ,,Ion Creangă” din Huși-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Astazi, 14 iunie 2018, s-au desfășurat la Școala Gimnazială  ,,Ion Creangă" din Huși, județul Vaslui, activitățile proiectului educațional ,,Arta de a fi educator – O șansă pentru fiecare" la nivel interjudețean. Astfel, a avut loc o Expoziție cu vânzare de lucrari premiate în cadrul concursului interjudețean și s-a desfășurat Simpozionul interjudețean cu aceeași temă, un adevărat schimb de experiență pentru cadrele didactice participante.

Proiectul a fost coordonat de prof. Popescu Zoica – Inspector pentru Educație Timpurie, I.S.J. Vaslui, prof. Teclici Ștefan – Director, Şcoala Gimnazială ,,Ion Creangă”, Huși, prof. Corciovei Tatiana – Grădinița de Copii cu Program Normal Nr. 9, Huși, prof. Pascal Liliana – Grădinița de Copii cu Program Prelungit Nr. 1, Huși, prof. Bobârnat Gabriela – Grădinița de Copii cu Program Normal Nr. 4, Huși și organizat de prof. Berica Ecaterina – Director Grădinița cu P.P. Nr. 1, Huși, prof. Calancea Alina – Director Grădiniţa P.P. Nr. 10, Huşi, prof. Munteanu Valerica– Grădinița de Copii cu Program Normal Nr. 6, Huși, prof. Albu Liliana – Grădinița de Copii cu Program Normal Nr. 9, Huși, prof. Bobârnat Gabriela – Grădinița de Copii cu Program Normal Nr. 4, Huși, prof. Osman Cătălina– Grădinița de Copii cu Program Normal Nr. 6, Huși, cadre didactice  din țară partenere în proiect.

Prin desfășurarea acestui proiect s-a urmărit mai ales, dincolo de afirmarea, cunoaşterea şi stimularea potenţialului artistic al copiilor, fără nicio discriminare și evitarea marginalizării copiilor cu nevoi speciale, din categorii dezavantajate, strângerea de fonduri pentru a ajuta, pe cât posibil, copiii dintr-un centru comunitar din Huși.

La activități au participat părinți, copii, cadre didactice dar și un invitat special din partea Complexului de Servicii Comunitare, Huși, domnul psiholog Marian Coman. Prin implicarea deosebită a 180 de cadre didactice din județ și din țară s-au strâns fonduri pentru achiziționarea unui video proiector 3D, rechizite școlare și dulciuri pentru copiii de la Complexului de Servicii Comunitare, Huși. Banii obținuți din vânzarea lucrărilor din cadrul Expoziției au fost donați pentru diferite necesități ale copiilor din Complex.

Mulțumim tuturor participanților din județ și din țară pentru bunătatea și generozitatea de care au dat dovadă. Fără ei, nu am fi reușit să avem aceste momente de bucurie! Mulțumim părinților care au răspuns cu promptitudine la activitățile din proiect.

Într-o societate caracterizată prin diversitate și unicitate, lucrul în echipă şi parteneriatul educativ fac posibilă o educație de calitate pentru toți copiii. Important este să avem voință!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img