marți, 19 martie, 2024

Husi: Un bloc intreg fara apa, din cauza datoriilor unei familii – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Se intampla in 2017, pe strada Stefan Cel Mare, bl. 35, din municipiul Husi. O intreaga comunitate a ramas fara apa din cauza unei familii care are o datorie uriasa la furnizorul de apa. Suma trece de 5.000 lei. Vorbim despre familia Gheorghiu, care detine o locuinta sociala, din care ar fi trebuit sa fie evacuata in urma cu 3 ani, pe aceasta tema existand chiar si un ordin judecatoresc. In urma cu cateva zile, cei de la Aquavas Husi s-au deplasat in zona blocului 35 si au intrerupt apa la intregul bloc. 
Si administratia municipiului se pare ca ramane indiferenta la necazul locuitorilor din acel imobil, intrucat Primaria Husi, in calitate de proprietar al blocului, s-ar fi putut implica pentru a rezolva problema. Din pacate, zeci de persoane au ramas fara apa curenta.  
Oamenii sunt foarte revoltati si solicita municipalitatii sa gaseasca o solutie urgenta la problema lor. Acestia afirma ca au mers de nenumarate ori la primarie si au sesizat aceasta problema. 
Am luat legatura cu membrii familiei Gheorghiu. Acestia se apara spunand ca nu au locuri de munca si, implicit, nu-si pot achita datoriile. Valentin, unul dintre copii, afirma ca nu isi gaseste serviciu si ca in locuinta respectiva stau si cate 7 persoane. 
VOM REVENI CU DETALII.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img