joi, 28 martie, 2024

Iata ce spune ziua nasterii despre tine

Distribuie:

Publicat:

Potrivit astrologilor, ziua din saptamana in care te-ai nascut are o influenta puternica asupra destinului tau si dezvaluie ce fel de persoana vei deveni.
 
In functie de ziua din saptamana in care ai venit pe lume, vei avea anumite calitati, care sunt influentate si de planetele care guverneaza acea perioada. Conform specialistilor in previziuni astrale, ziua incepe la rasaritul soarelui si continua pana la urmatorul rasarit, deci nu se schimba la miezul noptii, asa cum suntem obisnuiti sa calculam. Daca mama ti-a spus ca te-ai nascut intr-o zi de sambata, la ora 4.00 dimineata, atunci ar trebui sa stii ca, din acest punct de vedere, ziua in care ai venit pe lume este, de fapt, vineri, deoarece aceasta tine pana la urmatorul rasarit de soare.

Luni

Persoanele care s-au nascut in aceasta zi a saptamanii sunt creative, dar au tendinta de a tine ideile bune doar pentru ele. Sunt mult mai empatice ca alte persoane, iar familia si cei cativa prieteni apropiati reprezinta prioritatile lor in viata. Sunt excelenti negociatori si se asigura ca toata lumea primeste ceea isi doreste, ca sa impace astfel si capra, si varza. Au mari sanse sa aiba succes intr-o functie de conducere, indeosebi in afaceri.

Marti

Copiii nascuti intr-o zi de marti ajung adulti care au multa energie si multa hotarare in tot ceea ce fac. Au succes in cariera pe care si-au ales-o si uneori se streseaza in legatura cu lucrurile pe care nu le pot controla. Le plac lucrurile de calitate, luxoase, iar economisirea banilor este o adevarat provocare pentru ei. Cu toate acestea, sunt integri, fac ceea ce ei considera ca este corect si spun lucrurilor pe nume. Sunt atat de onesti incat uneori ii pot deranja pe cei din jur, dar sunt sensibili in fata criticilor.

Miercuri

Cei nascuti intr-o zi de miercuri invata foarte repede lucruri noi si sunt foarte buni in meseria pe care si-au ales-o, insa adeseori se lupta ca sa fie mai organizati. Traiesc fara sa isi faca griji si fara sa aiba preocupari majore, iar celor din jur ii apreciaza pentru ca sunt atat de relaxati. Adora sa invete lucruri de la altii si simplu fapt ca se pot conversa cu semenii lor este o adevarata placere. Se vede de la o posta ca se inteleg foarte bine cu oricine, ca se bucura de munca pe care o fac si de oamenii cu care lucreaza cot la cot.

Joi

Persoanele care au venit pe lume joia sunt optimiste, respectuoase cu semenii lor si, la randul lor, sunt respectate de ceilalti. Sunt independente in munca pe care o depun. Au abilitati de lider si muncesc din greu pentru ajunge in varful ierarhiei. Nu le plac criticile fatise si ii antipatizeaza pe cei care ii desconsidera. Se plictisesc cu usurinta si ii intereseaza subiectele care le ofera diversitate. Reusesc sa atraga atentia tuturor datorita charismei lor.

Vineri

Cei nascuti in aceasta zi apreciaza frumusetea si armonia, si tocmai de aceea cauta sa le creeze cu orice mijloace. Sunt mult mai creativi decat prietenii si apropiatii lor. Cand vine vorba de relatii, sunt extrem de sensibili din punct de vedere emotional. Obstacolele si piedicile nu le pica bine si au tendinta de a fi excesiv de obsedati in legatura cu dezamagirile din trecut. Chiar si asa, au o intuitie bine dezvoltata, sunt persoane spirituale si intelepte.

Sambata

Persoanele care au vazut lumina zilei sambata sunt de incredere si au o multime de responsabilitati in viata. Au tendinta de a trai in trecut sau in viitor si nu sunt interesate de prezent. Sunt inteligenti si perfectionisti. Se mandresc cu aspectul lor si se bucura de timpul pe care si-l acorda pentru a arata bine in fata celorlalti. Atunci cand li se cere parerea in legatura cu un subiect, pot fi extrem de negativisti. Au multa incredere in ei, dar cei din jur pot confunda aceasta atitudine cu snobismul, chiar daca nu e cazul.

Duminica

Copiii nascuti in ziua de duminica au o perspectiva pozitiva asupra vietii, sunt foarte optimisti de fel. Le place sa ofere lucruri sau experiente celor dragi, si nu numai. Chiar si asa, au nevoie de o perioada lunga de timp pentru a se imprieteni cu anumiti oameni, datorita faptului ca au un caracter suspicios. Sunt sensibili din punct de vedere emotional si se gandesc multa vreme la comentariile pe care oamenii le fac despre ei. Se frustreaza cu prea multa usurinta si deseori lasa proiectele neterminate. Apreciaza mult timpul pe care il petrec singuri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img