vineri, 19 aprilie, 2024

Iata ce trebuie sa faci pentru a deveni puternic si a-ti atinge potentialul maxim

Distribuie:

Publicat:

Amy Morin, psihoterapeut recunoscut pe plan international, vorbeste despre capcanele care pot impiedica oamenii sa-si atinga adevaratul potential. Emotiile tale influenteaza felul in care gandesti si te comporti. Este important sa fii constient de modul in care acestea iti pot schimba perceptia si, in cele din urma, comportamentul, scrie yourtango.com. Amy Morin, psihoterapeut recunoscut pe plan international, vorbeste despre capcanele care pot impiedica oamenii sa atinga adevaratul potential si cum sa inveti sa controlezi emotiile care te tin pe loc. 

Furia va poate determina sa faceti lucruri pe care sa le regretati mai tarziu 
Emotiile negative pot duce la decizii gresite. Invata sa recunosti semnalele de avertizare ca mania ta creste si ia masuri pentru a te calma, inainte sa devii atat de furios incat sa te comporti intr-o maniera pe care o vei regreta mai tarziu.

Anxietatea va poate tine pe loc
Anxietatea creeaza ganduri negative, predictii catastrofale si intrebari inutile de genul „Ce se va intampla daca …?“. Specialistii recomanda folosirea energiei pentru rezolvarea problemei si mai putin pentru a alimenta gandurile negre. Indiferent de ce se va intampla, asigura-te ca ai facut tot ce a depins de tine pentru a obtine cat mai mult.

Frustrarile va pot determina sa renuntati
Sentimentele de frustrare va pot determina sa depuneti mai putin efort si sa renuntati prematur.  
Recunoasteti modul in care frustrarea va influenteaza performantele. Inainte de un proiect dificil luati o pauza si initiati un monolog interior prin care sa va incurajati.

Tristetea poate duce la izolare
Cand simtiti tristete, ati putea fi tentati sa va izolati. Dar izolarea de prieteni si familie poate agrava suferinta. Putini oameni se pot inveseli stand pe canapea singuri, asa ca inconjurati-va de persoane care va pot schimba starea de spirit.

Rusinea este emotia care sta in spatele esecului
Rusinea este o emotie atat de puternica incat te poate face sa-ti doresti sa dispari. Rusinea va determina sa acoperiti greselile de care va este rusine sau sa mascati cine sunteti cu adevarat.  Refuzati sa va ascundeti. Fiti autentici si acceptati cine sunteti, in ciuda sentimentelor de rusine care ar putea aparea. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img