joi, 25 aprilie, 2024

Iata de ce nu s-a mai casatorit Teo Trandafir pana la varsta aceasta

Distribuie:

Publicat:

A fost casatorita de doua ori, dar relatiile nu au durat. De atunci nu a mai oficializat nicio relatie. Si toata lumea se intreba de ce nu mai iubeste din nou. Dupa ce s-a zvonit ca ar avea o relatie cu prietenul ei bun, Profesorul, Teo a lamurit misterul. Cei doi sunt prieteni si au o relatie de ‘afaceri’, el ajutand-o zilnic.

Acum s-a aflat si de ce nu s-a casatorit Teo Trandafir pana la varsta asta. Vedeta a marturisit ca nu poate sta maritata pentru ca intra in panica. Teo Trandafir sustine ca e un sentiment de blocaj pe care il simte intr-un mariaj. Spre deosebire de o viata de burlacita cand poti face ce vrei, intr-un mariaj trebuie sa te gandesti si la partener.

„La altar la 50 de ani?… Mi-am dat seama ca eu nu pot sta maritata. E vina mea. Eu inteleg o relatie de lunga durata, inteleg angajament, loialitate, chiar si logodna in fata lui Dumnezeu… Iubita mea, daca tu intelegi ca sase luni pot insemna un mariaj inseamna ca esti foarte ingaduitoare. Nu. Eu nu ma pricep la asta. Cand ma trezesc dimineata si vad langa mine acelasi om pe care l-am vazut zi de zi in ultimele luni… panica! „Ce-am facut, cum scap eu de-aici?” Intr-o simpla relatie, te ridici si pleci. Eu am plecat de acasa de la mine in ziua in care n-am mai suportat”, a declarat Teo Trandafir pentru okmagazine.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img