vineri, 26 aprilie, 2024

Idee inedita! Cum arata o trecere de pietoni din Fagaras?

Distribuie:

Publicat:

In zona scolilor din Fagaras trecerile de pietoni au fost inscriptionate cu mesaje de atentionare atat pentru copii cat si pentru parinti.

Toate dungile de culoare rosie ale trecerilor de pietoni au fost inscriptionate astfel: NU ALERGA, COBOARA DE PE BICICLETA, LASA TELEFONUL, IA COPILUL DE MANA, GRABESTE-TE INCET; sunt doar cateva dintre mesajele pe care reprezentantii Primariei Fagaras le-au marcat pe zebre. Inscriptionarea mesajelor pe trecerile de pietoni este o activitate dintr-o campanie pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Fagarasenii, in special parintii si copiii, considera ideea primariei ca fiind una foarte buna, in felul acesta amintindu-le pietonilor mai putin disciplinati care sunt regulile de baza in traversarea strazilor dar si un mod de educare a micilor pietoni.

Primarul din Fagaras spera ca mesajele de pe trecerile de pietoni sa constientizeze participantii la trafic asupra pericolelor ce rezulta din necunoasterea sau nerespectarea regulilor de circulatie.

Primarul Gheorghe Sucaciu a candidat independent dar sustinut de Forumul German. Este de profesie inginer constructor iar in perioada 2008-2016 a fost primar al comunei Dragus, functie din care s-a facut remarcat prin proiectele realizate pentru locuitorii comunei.

A iesit in evidenta inca din primii ani in administratia locala, a reusit sa duca la bun sfarsit proiecte indraznete si mai mult a reusit sa faca cunoscut numele Dragusului in intreaga tara si chiar si peste hotare.

A fost desemnat cel mai bun primar din zona centru. A hotarat-o in anul 2011 un intreg juriu la Bucuresti, la intalnirea Forumului Administratiei Publice Locale.

De asemenea, sub conducerea sa Dragusul a fost desemnat „Cel mai frumos sat din Romania“si a primit titlul de Satul Cultural al Romaniei . Gheorghe Sucaciu si-a propus ca si Fagarasul sa renasca. Crede cu tarie ca acest lucru se va intampla, insa spune ca este nevoie de multa munca.

Salariul net al edilului este de numai 6700 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img