vineri, 26 aprilie, 2024

Idei de cadouri pentru Mos Craciun 

Distribuie:

Publicat:

Trebuie sa recunoastem. Mos Craciun este un batranel tare simpatic, dar din cauza varstei este putin cam zapacit si uituc. Nu tine minte cadourile pe care le ofera an de an. Din acest motiv, are nevoie de ajutor.

Pentru ca nu cumva sa incurce treburile, mai exact livrarile, este indicat sa-i facem liste cu cadouri. Astfel, el va stie ce cadouri trebuie sa duca si la ce adresa. 

Zice el ca-i inca tanar, dar noi stim ca nu-i asa. Ani trec peste el, asa cum trec si peste noi. Cu totii imbatranim, dar tot il asteptam cu drag pe Mos Craciun cel darnic.

Daca anul acesta nu stiti ce idei sa-i dati lui Mos Craciun, nu va faceti probleme, caci va dam noi. Avem idei multe si foarte interesante. Si nu ne laudam, sa stiti. Sunt idei care, cu siguranta, ii vor placea si Mosului incat isi va face si lui un cadou.

De exemplu, daca persoanei dragi sufletului vostru ii place sa fie in pas cu tehnologia, puteti trece pe lista Mosului o boxa portabila cu un design care iese de tipare si care atrage atentia. Ii veti da posibilitatea sa asculte muzica oriunde doreste.   

Daca va place sa impuscati doi iepuri deodata, puteti opta pentru niste casti wireless cu functie de boxa portabila. Va spunem sincer ca este mai fain un cadou doi intr-unul. 

Cu alte cuvinte, nu va primi in dar doar casti, ci si o boxa portabila. Castile se transforma in boxa foarte usor. Utilizatorul trebuie sa roteasca urechile in exterior si va putea asculta muzica alaturi de cei din jur.

Si ideile de cadouri nu se termina aici. De cand tehnologia a cunoscut un avans fulminant, au aparut tot felul de accesorii GSM  care se pot transforma intr-un cadou minunat de Craciun. 

Daca cei dragi vorbesc mult la telefon, iar bateria acestuia se descarca tocmai cand au mai mare nevoie de el, ii puteti sopti Mosului ca ar putea pune in sacul cu cadouri si o baterie externa cu ajutorul careia isi vor putea incarca telefonul ori de cate ori vor avea nevoie, indiferent de locul unde vor fi. 

Presimtim ca Mos Craciun va avea o sarcina tare grea anul acesta. Exista atatea magazine cu accesorii GSM, incat Mosul nu va sti in care sa intre pentru a cumpara produsele pe care voi le-ati trecut pe lista.

Si cum noi nu vrem ca batranelul cel simpatic sa se zapaceasca, ne-am gandit ca pe langa idei de cadouri sa va comunicam si magazinul de unde le poate achizitiona.

Ii va fi mult mai usor sa le gaseasca daca stie exact cum se numeste magazinul. Asadar, pe lista Mosului puteti trece si numele Itelmobile.ro. In acest magazin online, Mosul va gasi multe accesorii GSM. 

Oooo….era sa uitam. Cred ca ne lasa si pe noi memoria. Treceti pe lista cu cadouri si huse si folii de protectie. Ni se par niste cadouri tare utile, mai ales daca cei care le vor primi sunt detinatorii unui iPhone de ultima generatie.

De exemplu, daca au iPhone XS Max, trebuie numaidecat sa-l protejeze cum se cuvine. Si o pot face cu usurinta cu accesorii care se gasesc in magazinul amintit. Garantam pentru ele. Sunt cele mai bune. Mosul poate alege ce-i place, de exemplu…

Husa Ultra Slim Pro Guardian X-Level IPhone Xs Max Gold

 O alegere perfecta pentru acest tip de telefon intrucat nu-l ingroasa, mulandu-se perfect pe telefon. In plus, este si moale la atingere, fiind fabricata din silicon de foarte buna calitate. Telefonul va fi perfect protejat contra socurilor si zgarieturilor, atat pe spate, cat si pe laterale. 

Folie Sticla Full Cover Privacy Premium Mr.Monkey IPhone XS Max Cu Adeziv pe toata suprafata

Aceasta folie le va oferi intimitatea de care au nevoie in autobuz, in metrou sau la birou. Persoana care va sta langa ei nu va putea distinge sau vedea ce informatii le apar pe ecranul telefonului.

Pe langa acest lucru, aceasta folie din sticla temperata cu duritate 9h (asemeni sticlei de parbriz) si structura multi strat pentru iPhone, are invelis olefobic si anti-amprente, nu permite patrunderea picaturilor de apa si nu are reflexii.

Consideram ca este cadoul perfect pentru un asemenea telefon. Prin urmare, completati lista Mosului cu acest tip de folie, caci cel care o va primi se va bucura.

Acum noi va lasam…mergem sa facem propria lista de cadouri…vrem multe si noi…

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img