marți, 19 martie, 2024

Ierusalim: Un camion a intrat intr-un grup de pietoni; cel putin 4 morti

Distribuie:

Publicat:

Un camion a intrat duminica intr-un grup de pietoni in zona Armon Hanatziv in Ierusalimul vechi, una dintre locatiile intens circulate, informeaza Reuters, citand surse din politie si serviciile de urgenta.

Cel putin patru persoane au murit si cel putin 15 au fost ranite, anunta postul de radio al armatei israeliene. Politia a anuntat ca nu este vorba despre un accident si ca toate victimele, trei femei si un barbat, aveau sub 30 de ani.scrie agerpres.ro

“A fost un atac terorist, un atac cu camion”, a declarat pentru Radio Israel o purtatoare de cuvant a politiei. Postul de radio a mai anuntat ca soferul camionului, de origine palestiniana, a fost impuscat.

Serviciul de ambulanta a anuntat ca 15 pietoni au fost transportati la spital, dintre care doi in stare grava.

Un sofer de autobuz, martor al atacului, a declarat pentru postul de radio israelian ca atacatorul a avut drept tinta un grup de soldati. Acestia au raspuns cu focuri de arma si atacatorul a dat cu spatele si a trecut cu camionul peste ei.

“Au tras in el pana l-au neutralizat”, a declarat martorul.

Un val de atacuri stradale comise de tineri palestinieni, folosind adesea cutite, dar si vehicule, a pierdut din intensitate din octombrie 2015, insa incidentele nu au disparut cu totul.

AGERPRES

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img