joi, 25 aprilie, 2024

IGPR, despre politistul retinut pentru agresiune sexuala asupra doi copii: “A obtinut calificativele de Bun si Foarte Bun”

Distribuie:

Publicat:

Politistul retinut pentru agresiune sexuala asupra a doi copii a activat in cadrul Brigazii Rutiere Bucuresti incepand cu anul 2010, a obtinut calificativele ''Bun'' si ''Foarte bun'' si pana in prezent nu a fost inceputa actiunea penala impotriva sa in niciun dosar penal, a declarat luni Georgian Dragan, purtatorul de cuvant al IGPR.

Pedofilul cautat trei zile in toata Capitala a fost prins: este vorba de un politist de la Brigada Rutiera, pe care colegii l-au recunoscut din pozele aparute in presa. Dus in fata anchetatorilor, barbatul a recunoscut ca a luat in brate cei doi-copii frati intr-un lift, dar considera ca nu le-a facut niciun rau. Intre timp, deja se iau masuri dure impotriva sefilor sai, pentru ca acuzatul a mai fost cercetat intr-un dosar de hartuire in urma cu doi ani, dar a scapat basma curata. 

"Persoana banuita de savarsirea actiunii de agresiune sexuala a fost depistata in urma informatiilor transmise de colegii din cadrul Brigazii Rutiere Bucuresti. Acesta este un caz izolat in cadrul Politiei Romane. Nu toleram astfel de comportamente. El a activat in cadrul Brigazii Rutiere Bucuresti incepand cu anul 2010, unde, in urma activitatii profesionale desfasurate a obtinut calificativele de 'Bun' si 'Foarte Bun'. Pana in prezent nu a fost inceputa actiunea penala impotriva sa in niciun dosar. Asadar, conform dispozitiilor legale, nu a putut fi pus la dispozitie", a aratat Dragan, potrivit Agerpres.

Potrivit lui Dragan, "politistii continua toate demersurile pentru ca el sa fie tras la raspundere atat pentru ceea ce s-a intamplat acum, cat si pentru lucrarile mai vechi aflate in instrumentare si care nu au putut fi finalizate din lipsa de probe".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img