sâmbătă, 27 aprilie, 2024

II despart zeci de ani, dar se iubesc enorm! Iubita lui Gheorghe Turda a anuntat chiar azi cu bucurie ca au facut marele pas!

Distribuie:

Publicat:

Gheorghe Turda si iubita lui s-au mutat impreuna. Cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste, in ciuda diferentei de varsta si au planuri mari impreuna.

“Ne-am intalnit cu multi ani in urma, prin prisma meseriei. Din ianuarie am dat curs unor mesaje si telefoane, ne-am vazut mai des sa ne cunoastem mai bine. Deja locuim impreuna, sunt o femeie hotarata. Trebuie sa tii cont de tine si ce iti doresi tu” a declarat Nicoleta Voicu.

“Este foarte frumoasa, niciodata nu este bine sa fii singur, singuratatea ucide. Are multe calitati, toate cele le are. Viata nu o traim pentru altii, o traim pentru noi. Ne-am propus sa petrecem o vacanta, de la 1 august pana la 15 septembrie, iar pana la 1 decembrie vom face o croaziera. Ne-am gasit alinarea unul langa celalalt” a spus si Gheorghe Turda. Intre Gheorghe Turda, in varsta de 70 de ani si Nicoleta Voicu in varsta de 47 este o diferenta de 23 de ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img