marți, 19 martie, 2024

Ii mai stii pe Soso si pe Alida de la „Big Brother”? Cum arata la 16 ani de la terminarea emisiunii si ce pun la cale

Distribuie:

Publicat:

Au trecut 16 ani de la primul reality-show Big Brother de la Prima TV,unde s-au facut remarcat Ernest, Andreea, Adrian (viitoare ispita la „Insula iubiri”), dar mai ales Alida si Soso, castigatorul marelui premiu. Cei doi au ramas buni prieteni, chiar daca el s-a mutat Germania. Click! iti spune ce pun la cale cei doi si unde ii poti intalni.

Alida Mocanu si Soso, pe numele lui real Sorin Fisteag, au ramas buni prieteni si dupa experienta „Big Brother”, din 2003. Soso a ales sa traiasca in Germania, unde profeseaza ca medic, iar Alida Mocanu lucreaza acum la Digi24, unde este producatorul emisiunii de lifestyle “Ultraviolet”. Ea l-a convins pe prietenul ei, cu care nu a rupt legatura niciodata, sa-i acorde un interviu care va fi difuzat duminica, 21 aprilie 2019, de la 15.30, la Digi24. Desi Sorin a ales sa traiasca in Germania, unde profeseaza ca medic, el si Alida au pastrat prietenia din perioada petrecuta in casa Big Brother, unde, vreme de o saptamana, au fost nevoiti sa stea legati unul de celalalt.

Cum arata acum Soso si Alida de la "Big Brother"

Duminica, la „Ultraviolet”, cei doi vor fi din nou impreuna in fata camerei de filmat, de aceasta data, “de buna voie”. Vorbesc despre bucuria vietii fara supraveghere video si despre pasiunea impartasita pentru stil si moda. Sorin iubeste creatiile lui Vivienne Westwood, designerul britanic care a popularizat stilul modern punk.

“Vivienne Westwood lupta impotriva curentului fast fashion. Oamenii isi cumpara haine in fiecare weekend, in fiecare luna, din ce in ce mai mult. Daca fiecare dintre noi isi deschide dulapul, gaseste o gramada de chestii pe care nu le mai poarta, pe care poate nu le-a purtat niciodata, cu eticheta pe ele. E absurd. Ori, Vivienne Westwood lupta foarte mult pentru chestia asta: buy less, choose well, make it last. Cumpara mai putin, cumpara cu cap, economiseste, cumpara ceva si ai grija de lucrul respectiv: il porti cu respect, il porti cum trebuie, il porti la ocaziile la care se potriveste”, spune Soso in interviul care va fi difuzat integral duminica, de la ora 15:30, la Digi24.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img