marți, 19 martie, 2024

Ilarion Nicuşor Arjocu, pompierul dat în urmărire naţională, a fost găsit

Distribuie:

Publicat:

Pompierul în vârstă de 36 de ani din Gorj, dat în urmărire naţională, după ce duminică a dispărut de acasă, a fost găsit, luni, în zona Muntelui Godeanu. Deocamdată nu se cunosc motivele din spatele deciziei bărbatului.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, plutonierul major Ilarion Nicuşor Arjocu din cadrul ISU Gorj, dispărut în cursul zilei de duminică, a fost identificat, luni, pe raza localităţii Padeş, zona Muntelui Godeanu, din judeţul Gorj.

Arjocu este angajatul ISU Gorj din anul 2007, desfăşurându-şi activitatea în cadrul structurilor de intervenţie operativă, respectiv Garda de Intervenţie Tismana. Până în prezent, acesta nu a avut un comportament neadecvat sau ieşit din comun, arată IGSU.

Pompierul a mers, duminică dimineaţa, la serviciu, iar colegii lui au observat că este supărat, motiv pentru care superiorii lui ar fi decis să-l trimită acasă.

„Fiind îngrijorat de starea sa, şeful de tură a raportat comenzii ISU Gorj această situaţie, care a luat decizia înlocuirii pe echipaj cu un alt coleg şi transportarea acestuia la spitalul din Târgu-Jiu pentru investigaţii. Ulterior consultării de către medici, a fost refuzată internarea sub semnătura fratele său, care l-a şi transportat acasă”, transmit reprezentanţii IGSU.

În aceeaşi zi, câteva ore mai târziu, ISU Gorj a fost sesizat de către IPJ Gorj că plutonierul major Ilarion Nicuşor Arjocu a plecat voluntar de la domiciliu fără să lase familiei indicii unde ar putea fi găsit.

După căutări atât pe timpul nopţii, cât şi în cursul zilei de luni, acesta a fost găsit în zona muntelui Godeanu, de pe raza localităţii Padeş.

 

SURSA: MEDIAFAX

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img