vineri, 19 aprilie, 2024

Ilie Dumitrescu a analizat jocul FCSB-ului din victoria cu Dunarea Calarasi: Mie mi-a placut foarte mult prima repriza

Distribuie:

Publicat:

Ilie Dumitrescu a analizat jocul FCSB-ului din victoria cu Dunărea Călăraşi, 2-0. Fostul component al ”Generaţiei de Aur” a lăudat jocul prestat de elevii lui Dică şi a avut o remarcă interesantă, spunând că acesta vrea un joc mai ofensiv în acest sezon, scrie Mediafax.

FCSB a făcut un meci bun cu Călăraşi şi, datorită victoriei, rămâne pe primul loc în Liga 1 Betano. Ruşitele lui Man şi Tănase din prima repriză îi dau un moment de respiro lui Dică. Antrenorul a fost ”ameninţat” de Gigi Becali că va fi demis dacă nu câştigă următoarele etape.

După meci, Ilie Dumitrescu a analizat la cald prestaţia vicecampioanei. L-a lăudat pe Nicolae Dică, dar şi pe jucători, care au făcut un meci foarte bun, consideră fostul internaţional.

"Mie mi-a plăcut foarte mult prima repriză. A jucat avansat, a încercat să facă pressing sus. Asta i-a şi costat, pentru că Man şi Coman stau între linii. Chiar dacă ei sunt uneori statici, surprind, pentru că stau foarte avansaţi. În afară de cele două goluri înscrise, Steaua şi-a creat şi alte faze şi putea să mai înscrie. M-a surprins schimbarea lui Tănase, pentru că şi el jucase foarte bine.

Hai să vă spun ce cred eu că a încercat să facă el cu Gnohere în locul lui Tănase. A încercat iar să joace cu doi atacanţi, cum a făcut şi cu Botoşaniul şi nu a mers. A avut imediat reacţie, când a văzut că nu merge şi l-a băgat pe Moruţan în locul lui Rusescu", a spus Ilie Dumitrescu pentru Digi Sport.

FCSB este pe primul loc după 9 etape, cu 18 puncte, la două de următoarea clasată, CFR Cluj. În următorul meci din Liga 1, bucureştenii vor evolua pe terenul penultimei clasate, FC Hermannstadt.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img