joi, 28 martie, 2024

IMAGINI DE COLECTIE CU GINA PISTOL! Iata cum arata in adolescenta

Distribuie:

Publicat:

Fara doar si poate, Gina Pistol este una dintre cele mai frumoase femeie din Romania, fiind omniprezenta in fanteziile barbatilor din tara noastra. Insa cu totul altfel stateau lucrurile in tineretea blondei.

Ginuta a venit pe lume la data de 9 decembrie 1981, in localitatea Rosiorii de Vede din Teleorman. S-a nascut intr-o familie in care banii erau o adevarata problema asa ca, imediat dupa terminarea liceului, s-a angajat, lucrand ca vanzatoare intr-un chiosc din orasul natal si, mai apoi, ca operatoare la un xerox.

A avut cateva probleme si din cauza numelui ei de familie, fiind poreclita de colegi „Gina Mitraliera”, „Gina Pusca”, „Gina Tun” si chiar „Gina Kalasnikov”. Cu toate nu era la fel de frumoasa ca acum si avea cateva kilograme in plus, blondina visa sa devina fotomodel. Si cum a realizat ca nu poate face acel lucru in Rosiorii de Vede, a luat la 19 ani calea Bucurestiului.

Primul ei job in Capitala?! Cel de vanzatoare, dar de data aceasta intr-un magazin de renume unde clientii erau oameni importanti si cu foarte multi bani. Iar intr- zi aparent normala, norocul avea sa ii surada! Gina a fost remarcata de un client cu bani care i-a sugerat ca va deveni un faimos model, dar pentru asta va trebui sa faca anumite lucruri cu aspectul ei fizic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img