marți, 19 martie, 2024

Imagini de groaza intr-o comuna vasluiana, vesnic condusa de PSD – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Daca toata lumea stie ca mortul pleaca pe “drumul fara intoarcere” iata ca expresia nu este valabila si in judetul Vaslui.

 

In cursul zilei de luni, 10 decembrie, o familie indoliata din Satul Plopi, comuna vasluiana Bunesti Averesti, ce isi conducea mortul spre locul de odihna vesnica, a trebuit sa se intoarca pe acelasi drum, caci nu puteau inainta din pricina drumului impracticabil.

 

Zapada si ploile cazute in ultima perioada au facut din Strada Libertatii, o adevarata mocirla. Nu ar fi trebuit insa sa fie asa, caci in documentele Primariei, Str. Libertatii impreuna cu alte 7 strazi din trei sate ale comunei, apar pe lista fondurilor alocate pe anul 2018 pentru reabilitare.

 

Astfel, doar pentru drumul catre cimitir de 365 metri lungime si 4 metri latime, primaria ar fi alocat 13.500 lei, dintr-un total de 200.000 lei.

Reprezentantii Primariei Comunei Bunesti Averesti nu par insa preocupati de starea drumurilor, ci mai degraba de conexiunea la reteaua de internet wireless pe care isi doresc sa o instaleze in comuna.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img