vineri, 19 aprilie, 2024

Imagini istorice! Andra Maruta, fotografiata sarutandu-se cu un cantaret

Distribuie:

Publicat:

Imagini istorice! Andra Maruta a fost surprinsa in momente tandre, iar asta se intampla atunci cand vedeta era indragostita de un component al trupei Groove, Dragos pe numele sau. Andra si Dragos au fost impreuna timp de un an si jumatate, apoi relatia lor a incetat.

Despartirea s-a produs in 2005, chiar inainte ca Andra sa participe la Cerbul de Aur. Un apropiat al Andrei a declarat ca aceasta l-a iubit pe Dragos foarte mult, insa ”nu a fost sa fie”.

„Ei s-au despartit in septembrie 2005, cu doar cateva zile inainte ca Andra sa participe la «Cerbul de Aur» (n.r. unde avea sa castige locul II la sectiunea «Interpretare»). Ea a fost foarte afectata, il iubea foarte mult si a facut tot posibilul sa se impace cu el, dar nu a fost sa fie. Nu a fost vorba de inselat, pur si simplu nu a fost sa fie”, a declarat un apropiat al Andrei pentru stl.ro.

In ceea ce il priveste pe Dragos, acesta a spus, la vremea respectiva, ca niciunul dintre ei nu a calcayt stramb, insa au decis sa se desparta.

„Nici eu nici Andra nu am calcat stramb niciodata. Inainte de Cerbul de Aur am decis sa ne despartim si sa nu mai vorbim nici macar la telefon.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img