vineri, 29 martie, 2024

Imagini rare. Cum arata Nicoleta Luciu la 19 ani. Era necunoscuta si nu avea nicio operatie estetica

Distribuie:

Publicat:

Astazi au aparut imagini rare cu Nicoleta Luciu de pe vremea cand inca nu cunoscuse celebritatea. Fosta asistenta TV a castigat titlul de Miss Romania la varsta de 19 ani. In fotografiile de atunci se poate observa cat de naturala era si cum se mandrea cu formele ei voluptoase cu care a fost inzestrata de la Mama Natura. Ulterior insa, ea a apelat la numeroase operatii estetice.

Cum arata Nicoleta Luciu la 19 ani. Era necunoscuta si nu avea nicio operatie estetica

Una dintre diferentele care iti atrage atentia cand privesti pozele cu Nicoleta Luciu la 19 ani este forma sprancenelor… In prezent, acestea sunt mult mai groase si o avantajeaza foarte bine. Odata cu trecerea anilor, focoasa bruneta s-a lasat “sculptata” cu ajutorul bisturiului, folosit de medicii esteticieni si, desi, a ajuns la varsta de 38 de ani si are patru copii, ea arata foarte bine.

Va reamintim ca Nicoleta Luciu si-a facut doua operatii la nivelul bustului, mai ales dupa ce a nascut. Ulterior, din cauza silicoanelor prea mari, ea s-a confruntat si cu grave probleme, printre care se numara: tulburari de vedere, dureri de coloana si imposibilitatea de a face efort fizic. Dupa mai bine de doi ani de chin, vedeta si-a facut curaj si a facut o noua interventie, fiind chiar suspecta de cancer. Operatia a durat cateva ore, timp in care fostei asistente TV i-a fost indepartat tesutul necrozat si i s-au inlocuit implanturile.

La finalul anului trecut, frumoasa bruneta si-a facut o interventie estetica in mare secret in urma careia s-a spus ca ar fi scapat de grasimea acumulata in zona abdomenului si a coapselor prin lipoaspiratie. “Operatia a fost foarte grea. Nu ma asteptam sa dureze atat, dar sunt fericit ca rezultatul este pe masura asteptarilor pacientei”, a explicat dr. Calin Dobos, medicul care a operat-o pe Nicoleta Luciu, pentru click.ro.

Nicoleta Luciu a devenit sotia lui Zsolt Csergo in urma cu aproape 7 ani

Nicoleta Luciu este casatorita cu Zsolt Csergo. Ei au facut nunta pe 21 aprilie 2012, dupa sapte ani de la primul sarut. Cei doi au impreuna patru copii. Primul dintre ei este Zsolt Junior, iar ceilalti trei sunt tripletii: Kim, Karoly si Kevin.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img