vineri, 19 aprilie, 2024

Imagini SCANDALOASE! Doi soferi au tabarat pe un altul in trafic – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

 Un eveniment absolut tulburator a avut loc astazi in zona Metalurgiei. Un sofer care circula regulamentar a fost blocat in trafic de un alt autoturism, soferul acestei masini marca Dacia coborand nervos de la volan hotarat sa ii acorde soferului nevinovat o lectie pe care nu o va putea uita prea curand pentru greseala sa. 

Politistii din Iasi s-au autosesizat dupa ce au vazut filmarea din mediul online. “Dupa vizionarea imaginilor, politstii s-au autosesizat si fac cercetari in acest caz” a declarat Adina Lupu, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Iasi. Astfel, cei doi soferi recalcitranti pot raspunde in fata legii pentru lovire si alte violente. Cu putin “noroc” acestia pot ajunge dupa gratii. 

Dar care greseala? 

Aici lucrurile devin interesante pentru ca, dupa cum se poate vedea si pe materialul video, soferul agresat avea prioritate, iar vinovat era tocmai cel agresiv. 

Iar asta nu este tot! 

Soferul nevinovat a devenit din nou victima, doar ca de data aceasta agresorul era alt sofer, suparat pentru ca ii blocase calea. Culmea, si de aceasta data, victima era in continuare nevinovata, pentru ca nu putea inainta din cauza autoturismului marca Dacia care il blocase. Astfel, soferul autoturismului marca VW a fost mai “indraznet” si i-a aplicat o lovitura soferului pentru a-l atentiona ca pe viitor sa nu mai blocheze calea. 

Asadar, soferul nevinovat a fost agresat de alti doi soferi pentru niste greseli de care nu era el raspunzator. 

Sursa VIDEO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img