joi, 18 aprilie, 2024

IMAGINI SOCANTE! AVION CIURUIT de grindina la Istanbul (FOTO) Imaginile sunt cutremuratoare

Distribuie:

Publicat:

O furtuna de proportii cu gridina masiva a lovit joi Istanbulul.  Imagini terifiante au putut fi observat pe aeroportul din Istanbul, unde un avion plecat din Ankara a ajuns la sol ciuruit de sute de “mingi” de gheata.

Avionul a aterizat fara ca pilotii sa mai poata vedea dupa ce cockpitul a fost puternic avariat de “mingile” de gheata care l-au lovit deasupra Istanbului.

De altfel, nu mai putin de 16 zboruri decolate de pe Aeroportul Ataturk au fost nevoite sa se intoarca din cauza conditiilor meteo total neprielnice zborului.

Furtuna de proportii care a lovit Istanbului nu a afectat doar traficul aerian. Zeci de persoane au fost ranite de grindina masiva cazuta, iar numeroase autoturisme au fost la randul lor avariate.

Cel putin zece persoane au fost ranite dupa ce orasul Istanbul a fost afectat de o furtuna puternica ce a provocat inundatii, informeaza presa internationala.

Vanturile puternice au doborat copaci si chiar o parte a unui zid ce inconjura un cimitir al comunitatii armene.

Cel putin doua persoane, din cele zece raportate, au fost ranite in urma incidentului la citimirul armean. Echipele de interventii sunt in continuare in cautarea unor eventuale persoane prinse sub daramaturile acestora.

Furtuna ar fi durat aproximativ 20 de minute si a avut loc joi seara, insa a cauzat pagube semnificative si inundatii.

 Mediafax.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img