marți, 19 martie, 2024

Imagini teribile la Craiova! Aurica Beldeanu a fost transportat in stare grava la spital. I s-a facut rau in timp ce se afla la priveghiul lui Ilie Balaci

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Aurica Beldeanu, transportat la spital de la priveghiul lui Ilie Balaci, a suferit un preinfarct cu semipareza.

Fostul fotbalist Aurica Beldeanu a fost purtat pe brate la ambulanta dupa ce i s-a facut rau in momentul in care sicriul lui Ilie Balaci a fost scos din biserica.

Prieten bun al lui Balaci, Aurica Beldeanu a avut nevoie urgenta de ajutorul medicilor, dupa ce i s-a facut rau la capataiul lui Balaci.

Barbatul a fost scos pe brate din biserica si dus in ambulanta. In imaginile surprinse la fata locului, se poate vedea cum Beldeanu tremura foarte tare, iar, potrivit unor martori, i s-ar fi inclestat gura.

Ambulanta a fost chemata la biserica Sfantul Ilie din centrul Craiovei, dupa ce mamei fostului fotbalist, in varsta de 80 de ani, i s-a facut rau.

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci va fi transportat, luni, la stadionul Ion Oblemenco, urmand ca la ora 18.00 sa aiba loc slujba oficiata de un sobor de preoti de la Mitropolia Olteniei.

Ilie Balaci va fi inmormantat, marti, la Cimitirul Sineasca, alaturi de tatal sau.

Cortegiul funerar se va deplasa pe traseul: Biserica Sf. Ilie – Primaria Municipiului Craiova – Universitatea din Craiova – Calea Bucuresti – Pasajul Suprateran – Str. Amaradia – Str. George Enescu – Cimitirul Sineasca.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img