marți, 19 martie, 2024

Imobiliare noi si Ansambluri rezidentiale in Brasov 

Distribuie:

Publicat:

Compania Flatfy.ro ofera cel mai plin catalog de anunturi gratuite de vanzare a imobiliarelor noi din orasul Brasov. Pe pagina site-ului Flatfy.ro se gasesc afisate toate Ansamblurile rezidentiale finalizate si in stadiu de constructie cu descriere detaliata si date precizate direct de la Dezvoltator.

Dezvoltarea pietei imobiliare din Brasov

In ziua de azi orasul Brasov este o localitate in plina dezvoltare, care atrage mult mai multi investitori si mai multe persoane care doresc aici sa traiasca sau sa calatoreasca. La moment in Brasov se construiesc multe imobiliare noi, hoteluri si Ansambluri rezidentiale. Astfel oferind un numar mai mare de locuri de munca si o oferta mai desfasurata in domeniul turistic.  

Comparativ cu preturile pentru imobiliare din Romania la mijlocul anului 2018

Pretul imobiliarelor din Brasov 

Conform datelor si analizei ofertelor de vanzare a imobilelor de pe pagina proiectului de anunturi Flatfy.ro, este stabilit ca cel mai ieftin pret pentru un metru patrat nou construit in Brasov este oferit in Complexul locativ „Coder Residence”, unde o locuinta cu 4 camere poate fi achizitionata cu 500 euro pe un metru patrat util. Iar cel mai scump metru patrat nou construit in Brasov ajunge pana la 1 333 euro in Ansamblul locativ „Grynvest Residence”. In restul ansamblurilor rezidentiale pretul mediu pentru un metru patrat variaza in jur la 900 – 1000 euro. In comparatie cu anii precedenti preturile imobiliarelor noi din Brasov rezulta cu o tendinta de crestere. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img