joi, 28 martie, 2024

Impacarea ANULUI? Daniela Crudu si Mihai Costea, detalii PICANTE

Distribuie:

Publicat:

Fostul fotbalist al Stelei a avut o relatie cu Daniela Crudu, insa a inselat-o cu o alta tanara, cu care a ramas impreuna dupa separarea de bruneta.

Insa, dupa doi ani de relatie, Mihai Costea a trecut si el prin aceeasi situatie ca Daniela. Nila a fost inselat de iubita sa, relatia celor doi racindu-se dupa plecarea acestuia in Dubai.

In ultima perioada, Mihai Costea se pare ca a inceput sa o curteze, din nou, pe Daniela Crudu, iar surse din anturajul acestuia spun ca sunt sanse sa-i vedem iar un cuplu.

“Nila si Alina s-au racit mult unul fata de altul in vara anului trecut, cand el juca la Dubai. Alina a ramas in Bucuresti si a inceput sa iasa cu un afacerist destul de bogat, cu care s-a si combinat pe ascuns. Practic, Nila a patit fix ce i-a facut si el Crudutei. Si cum era normal, Mihai a aflat de aventura iubitei sale si i-a dat acesteia papucii, iar acum a inceput s-o curteze iar pe Daniela si nu este exclus sa-i vedem iar impreuna”, a declarat un apropiat al fotbalistului, potrivit Wowbiz.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img