marți, 19 martie, 2024

In acest loc din Romania, functiile organismului se regenereaza instant: ‹‹Sunt radiatii de origine necunoscuta››

Distribuie:

Publicat:

Exista in Romania un „colt de Rai” in care dispar toate grijile, toata oboseala, iar functiile organismului se regenereaza instant. Specialistii sunt de parere ca in Romania se afla unele dintre cele mai puternice puncte energetice din intreaga lume. Vorbim despre o incarcatura energetica nemaipomenita, care reuseste, in unele cazuri, sa declanseze fenomene pe care oamenii de stiinta nu le-au putut explica pana acum.

Acest loc misterios, unde se intampla lucruri cu adevarat incredibile, se afla in apropierea Pesterii Ialomita. Vorbim despre „Gura de Rai””, o panta cu o suprafata de aproximativ un kilometru patrat, unde corpul uman nu oboseste, functiile fizico-chimice revigorandu-se numaidecat. Cercetatorii sustin ca este vorba despre o anomalie magnetica atipica, ale carei efecte benefice le resimte din plin organismul uman.

„Anomaliile geomagnetice cunoscute de specialistii din domeniu apar in rupturile de falii, in reflexii ale scoartei terestre sau in alte asemenea fenomene geologice care se inregistreaza intr-o forma atipica pe diagrame. Aici e vorba insa despre ceva necunoscut, un profil al diagramelor pe care nici profesorul Stanica, unul dintre cei mai buni geofizicieni de la noi, nu a stiut sa-l interpreteze. In acel moment am facut legatura cu alt gen de anomalii atipice, pe care le cercetam de mai mult timp si care se manifesta printr-o emisie de radiatii patogene, inca ramase cu o origine necunoscuta”, a spus Vasile Rudan.

Locul energetic se afla pe Piciorul Muntelui Doamnele, pe drumul dinspre Pestera spre Doamnele. O alta varianta spune ca locul magic ar fi pe ruta Cabana Omu – Pestera, tot pe creasta Doamnelor. Sunt sanse minime ca un calator neexperimentat sa gaseasca locul cu pricina, insa din spusele celor care l-au descoperit, acolo se intampla magie adevarata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img