vineri, 29 martie, 2024

In ce tara traim?! Desi si-a reclamat iubitul pentru agresiune nimeni nu a facut nimic! Dupa o luna de la reclamatie, acesta si-a UCIS iubita: A luat un taxiu si s-a predat la Politie

Distribuie:

Publicat:

Un atac sangeros asupra unei femei din orasul Titu, judetul Dambovita, atrage atentia asupra victimelor violentei domestice, pe care legea ar trebui sa le apere. Ministerul Apararii a precizat, intr-un comunicat, ca barbatul a fost identificat drept plutonierul Florin Oprea, specialist in grupa reparatii si conservare a Depozitului 129 Materiale Tehnice din Targoviste, din subordinea Bazei 2 Logistice.

El a fost retinut marti, 23 ianuarie, dupa ce s-a predat la sediul Politiei Titu.

„Subofiterul este angajat al M.Ap.N. din anul 2009, perioada in care a avut un comportament normal, nefiind implicat in alte evenimente. A trecut toate testarile psihologice la care a fost supus conform normelor in vigoare. Ultima dintre aceste testari a fost efectuata in data de 19.10.2017, fiind declarat admis. Militarul este divortat si are 2 copii”, informeaza MApN.

 Ministerul Apararii a mai precizat ca barbatul a fost suspendat din functiie „pe perioada in care, fiind in stare de arest preventiv, este urmarit penal, trimis in judecata, ori este judecat de catre instantele judecatoresti.”

„Pe perioada suspendarii din functie, militarul nu va beneficia de niciun drept din partea Ministerului Apararii Nationale”, mai precizeaza sursa citata.

Audiat de cateva ore

 Militarul care si-a injunghiat mortal iubita, marti, intr-un coafor din Titu, este audiat de cateva ore de catre politisti si procurori, la sediul Politiei Titu, a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita, Alexandra Niculae. Din primele cercetari, se pare ca incidentul s-ar fi produs pe fondul geloziei.  

In urma cu o luna, tanara isi reclamase fostul iubit

O tanara de 26 de ani a fost injunghiata mortal la un salon de infrumusetare de fostul iubit, un plutonier din armata, care a luptat si in Afganistan. Cu ochii in lacrimi, tatal victimei spune ca fata lui a reclamat acum o luna ca militarul a batut-o si a cerut sa fie protejata. Alexandra i-a spus tatalui ei ca merge la coafor. Dupa cateva zeci de minute, el a sunat-o si, pentru ca nu i-a raspuns, s-a dus sa vada ce s-a intamplat. Fata lui tocmai era urcata in ambulanta, pentru ca fusese atacata de fostul iubit.

Gheorghe Alexandru, tatal tinerei: ”Erau speriate femeile de salon, mi-a zis ca individul a injunghiat-o si a fugit.”

Medic: „Am resuscitat-o o ora, avea plagi multiple, nu a mai putut fi salvata.”

Suspectul se numeste Florin Oprea, are 36 de ani si este plutonier la o unitate militara. Martorii spun ca a intrat in salon si s-a napustit asupra tinerei si a injunghiat-o. Apoi, a fugit pe strada si s-a urcat intr un taxi.

Soferul si-a dat seama ca s a intamplat ceva rau, pentru ca avea mainile murdare de sange. Acesta i-a cerut sa fie dus la politie, unde a marturisit oribila fapta.

Taximetrist: ”Mi-a spus ca si-a ucis sotia.”

Tatal Alexandrei povesteste ca fiica lui era terorizata de fostul iubit, cu care avea si o fetita de 4 ani. Acum aproape o luna a mers la politie si a facut plangere impotriva lui, dupa ce o lovise. Agresorul este audiat de un procuror, iar cazul lui va fi cel mai probabil preluat de Parchetul Militar.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img