vineri, 29 martie, 2024

IN CURAND: Una dintre cele mai importante sedinte ale PSD! Ce se va discuta in cadrul acesteia

Distribuie:

Publicat:

Liderii PSD se vor reuni in sedinta Comitetului Executiv National, una dintre cele mai importante si asteptate sedinte din ultimii ani ale social-democratilor. Este prima sedinta oficiala a conducerii PSD dupa izbucnirea protestelor majore si sunt asteptate decizii importante, informeaza stiripesurse.

Surse din randul liderilor PSD care vor participa la aceasta sedinta au precizat ca una dintre deciziile care vor fi luate este “mergem inainte”. Aceste cuvinte au fost repetate de trei lideri PSD, dar nici unul nu a reusit sa dea foarte multe detalii ce va inseamna acest mers inainte.

Citeste si: Traian Basescu a DEMISIONAT din fruntea PMP: “Sincer cred ca mi-am atins obiectivul politic”

In contextul actual, in care protestatarii, presedintele tarii si institutiile din domeniul justitiei solicita retragerea Ordonantei de Urgenta care modifica Codul Penal si Codul de Procedura Penala, acest “mergem inainte” ar putea inseamna ca liderii PSD nu vor cere Guvernului sa retraga Ordonantele si vor merge pe aceasta linie.

De asemenea, surse din PSD au precizat ca marea presiune este acum pe ministrul Justitiei Florin Iordache. Acesta ar fi fost “sfatuit” de reprezentanti ai unor institutii de forta ale statului sa demisioneze, daca vrea sa “mai aiba un viitor politic”. O demisie a lui Florin Iordache in aceste momente ar echivala cu o delegitimare totala a demersului intreprins de Guvern, tocmai din acest motiv se insista pe aceasta pista.

Liderii PSD se vor reuni, joi, de la ora 12.00, in sedinta Comitetului Executiv National, care va avea loc la Palatul Parlamentului, la sala de grup a PSD din Camera Deputatilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img