marți, 16 aprilie, 2024

In preliminariile Champions League, CFR Cluj a obtinut un egal cu Celtic Glasgow

Distribuie:

Publicat:

CFR Cluj si Celtic Glasgow au remizat, scor 1-1, miercuri seara, in prima mansa a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor. Campioana Romaniei a deschis scorul in minutul 28, prin Mario Rondon, care a primit o pasa in adancime si l-a invins pe portarul Bain cu un sut din interiorul careului. Pana la pauza, Celtic a restabilit egalitatea. Mijlocasul James Forrest a inscris pentru scotieni, in minutul 37. Desi a avut o posesie mai buna in repriza secunda, CFR Cluj nu a reusit sa mai inscrie, iar partida s-a incheiat cu scorul de 1-1, un rezultat datator de sperante pentru echipa lui Dan Petrescu in vederea returului de la Glasgow.

Meciul retur dintre Celtic si CFR Cluj este programat pentru marti, 13 august, de la ora 21:45, la Glasgow.

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Vinicius, Burca, Camora – C. Deac, L. Aurelio, Bordeianu, Djokovic – Rondon (76' Tucudean) , Omrani (67' Paun)

Celtic: Bain – Ajer, Elhamed (87' Bitton), Simunovic (75' Jullien), Bolingoli – Forrest, Brown, McGregor – Christie – Edouard, Morgan (67' Ntcham)

Invingatoarea duelului dintre CFR Cluj si Celtic se va infrunta in play-off-ul Ligii Campionilor cu Slavia Praga (Cehia). Pierzatoarea va merge in play-off-ul Europa League, unde o va infrunta pe invingatoarea dintre Sheriff Tiraspol (Moldova) si AIK Stockholm (Suedia)

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img