vineri, 26 aprilie, 2024

In urma cu cativa ani se punea in genunchi la tv, dar sa vezi ce a facut acum in emisiunea lui Capatos! Reactia lui Liviu Varciu

Distribuie:

Publicat:

Liviu Varciu refuza sa isi mai expuna viata personala in public, asa ca a fost destul de retinut atunci cand a venit vorba despre despartirea de Anda Calin.

“Nu stiu despre ce evenimente vorbesti. Eu sunt o persoana publica, desi eu nu ma consider o persona publica. Asta e cumva locul meu de munca. Eu am semnat un contract cu Antena 1. (…) Nu are nicio legatura viata mea personala cu cariera mea si te-as ruga mult de tot sa ramana personala. Tine doar de mine ce traiesc eu, cum traiesc eu. Am facut multe greseli in viata, in tineretile mele tumultoase, dar acum as vrea sa tin povestea asta doar pentru mine, pentru familia mea. (…) Sacrificiul nostru e mare. Pe mine nu ma intereseaza parerea oamenilor. Eu sunt de ceva timp in televiziune si am facut o greseala sa imi pun viata pe platou. Greselile tineretii mi le asum. E vina mea, numai vina mea si o sa pun punct cu viata mea personala. (…) Am facut si multe lucruri bune si multe lucruri rele . Imi pare rau poate. E haina asta grea pe care o ducem ca noi suntem la televizor.”, a declarat Liviu Varciu in emisiunea “Xtra Night Show”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img