vineri, 19 aprilie, 2024

Inamicii publici Aleksandr Kokorin şi Pavel Mamaev riscă 3 ani de închisoare pentru că au snopit în bătaie un politician

Distribuie:

Publicat:

Aleksandr Kokorin (27 de ani) şi Pavel Mamaev (30 de ani) vor rămâne în spatele gratiilor pentru încă, cel puţin, două luni. Decizia a fost luată miercuri, întrucât investigaţiile nu au fost finalizate. Mai mult, avocatul victimei solicită 3 ani de închisoare pentru fotbalişti, relatează mediafax.

Kokorin şi Mamaev se află în arest din octombrie, după ce Ministerul de Interne al Rusiei a deschis o anchetă după o altercaţie între un înalt oficial din guvernul Federaţiei Ruse şi cei doi acuzaţi. Conform TASS, aceştia, acompaniaţi de un grup de prieteni, l-au atacat pe politicianul Denis Pak, la o cafenea, în momentul în care acesta din urmă s-a plâns de zgomotul făcut de cei doi fotbalişti. Conform unui raport al poliţiei din Moscova, Denis Pak a fost lovit în cap cu scaune şi a avut nevoie de îngrijiri medicale înainte de intervenţia forţelor de ordine: "Pak are un dinte rupt şi mai multe vânătăi pe faţă", au scris jurnaliştii ruşi la acel moment.

Kokorin şi Mamaev sunt suspendaţi de la naţională de federaţia rusă din iulie 2016, întrucât în timpul EURO 2016 au fost filmaţi petrecând într-un club din Monte Carlo.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img